Re:Fujitsu ASYG 12 LEC or ASYB 12 LDC?
Сви се, щото първоначално дадох параметрите на око. Друго си е с метър в ръката. Сега излизам отново по магазините. Ще видя Мицубишито, но ще търся вариант и за Тошиба! Не може хептем да няма тук. Варианта на Мега хич не е лош :). Хайде излизам, а на вас - приятен ден!
... Ама ако си на 12 квадрата търси 10-ка на Тошибата. 13-ка ще ти е много, но пък ако си зиморничева ще може да качи до женските градуси. Там дето водата е пред завиране. ;)
Цитат:
Първоначално публикувано от Mega
... Само да кажа, че модела внасян от Булклима е LECA, проверено е лично, иначе нямаше да го кача на сайт-а. За моделите на Пингвин не знам. Пиша го, защото всички си спестяват цялото означение а има значение.
Моят е LECA-внесен от Пингвин,купен от Зора!
... Значи и на Пингвин са LECA.
Така, върнах се от магазина. Имат промоция на Климатик Daikin FTXN30 за 1200 лв с монтаж, но е до 26 този месец. Какво е това животно никой не ми обясни, щото магазина е затворен. Има и промоция на някакви мицубишита - msz25va отговарял на 9 за 1099лв без монтаж, а за същия модел отговарящ на 12 - 1199 пак без монтаж. За тези последните открих инфо само на италиански :))) Остана да се обадя за тошибата. Да видим и там какво ще излезе.
Цитат:
Първоначално публикувано от Dimara
Така, върнах се от магазина. Имат промоция на Климатик Daikin FTXN30 за 1200 лв с монтаж, но е до 26 този месец. Какво е това животно никой не ми обясни, щото магазина е затворен. Има и промоция на някакви мицубишита - msz25va отговарял на 9 за 1099лв без монтаж, а за същия модел отговарящ на 12 - 1199 пак без монтаж. За тези последните открих инфо само на италиански :))) Остана да се обадя за тошибата. Да видим и там какво ще излезе.
Тук има инфо:
http://www.climashop.bg/product/inde...82%D1%8A%D1%80
http://www.climashop.bg/climatic/cat...l#.Tn25dmrQU9Q
Нещо не ме грабнаха предложенията за отопление на 13м2.
@Dimara Ако бюджета не е фактор, вземи Тошето /Daiseikai 6/. В противен случай - Фуджик 09LDC.
П.С. Нека плювнята да започне... СЕГА! :taz
Така и не ми отговорихте, какво е I-RAM и превъзхожда ли с много V-RAM?
Цитат:
Първоначално публикувано от Dominator
Така и не ми отговорихте, какво е I-RAM и превъзхожда ли с много V-RAM?
Dominator и изписвай V-PAM и PAM,а не V-RAM,RAM-второто е друго,то вече има и IQ-PAM на Хитачи,ама те и първи въведоха PAM-то сигурно затова на Арубата така топли. :taz
Цитат:
Първоначално публикувано от Dimara
Имат промоция на Климатик Daikin FTXN30 за 1200 лв с монтаж
Daikin FTXN30 ........-"Е те такова животно нема" и да е 35 щом има N не ти трябва.
Цитат:
Първоначално публикувано от lavsho
Daikin FTXN30 ........-"Е те такова животно нема" и да е 35 щом има N не ти трябва.
То това N това означава - Не ;)
Сега измерих помещенията - общо 25 квадрата, или в кубици - 70 м3.
Все още ли Fujitsu ASYG 12LEC няма да се справи? Питам, защото днес ще купувам машините?
Няма да се справи това Фуджицу с 25кв.м. По-добре се насочи към този.
Взимай Fujitsu 12 LDC, ще се справи перфектно.