благодаря
някакси това ми се искаше да чуя.....прочрта![]()
Те Темпекс докато продаваха на промоция преди 18 месеца, тази година напараво се усраха в ценово отношение- Нокриите ги продават по 3000 лева ...
и аз да попитам за стая 12м2 ,09 leka или 12 leka като ще се използва за отопление и как се справя при под -10 градуса
някой да има наблюдения върху модела как се справя при зимни условия -15градуса?благодаря.
Чудесно дори и при по ниските температури тази зима.Първоначално публикувано от krasimirradev
Стига ве какво е това преоразмеряване аз топля 12 м2 таванска стая с ортак "дядови господ"Първоначално публикувано от bobovo
с 7-ца на МХИ вече 4 зими. Тази зима имаше мноого дни с температури под -22 -25 градуса, и него чух даже да се напъне. Да не би тая стая да е без прозорци или врата а само с отвори та да му трябва 12-ка. Съжалявам за спама. С такива препоръки ще ме от кажете да си купя F****uta. По тази логика за 20 м2 трябва да си купуваме 20-ки /20 000 БТУ/
Тази "дебела" мисъл всеки я разбира по своему ...Първоначално публикувано от zmiori
Марка с марка се не сравнява, а модела/параметъра всичко решава ...
И преоразмерен климатик ще "издържи", а няма на небето angel да отлети когато студа се заинати повече зимни дни ...
В римите си добър дума няма. Ето това е машината /модела/ МХИ SRK20ZG-S /параметрите/ сам си ги изрови и ако искаш тука, линкове сложи и за себе си и другите сравни. После помисли и отново ти реши дали не подведе питащия със ....
Той човека за това фу*** едвам събрал пари,
ти на високия *** го тури ...
Че SRK20ZG-S е добро спор никакъв няма,
и с него зимата си все едно в Панама,
но 1500 лв с монтаж,
за финансовите възможности на човека сигурно си е жив ШАНТАЖ,
той за това милият за фуджи пита,
а не цяла година от платеното за мицубиши крака да преплита ...
То всеки иска в Майбах да се вози,
а през свободното време с червено ферари гаджетата дългокраки да тормози...
Аз имам 2 х 12 LDC
и в стаи 14 и 17 квадрата са все,
но зимъска,
когато сняг забръска,
а навън вятъра студен свисти,
и на пориви се опитва всичко живо да смрази
дори когато Дяд'Ви Мраз на -20 градуса броди със зачервени уши
обичам климатика поне на 23 градуса да жужи,
че иначе младо девойче у нас няма да се свърти,
нито студа да търпи,
камо ли от себе си нежна дрешка да свали...
... който не вярва и ми противоречи,
зимата гола девойка само ще сънува окрилен върху ръкоблудните си мечти ...
Тъй да думаш на ортака си- Дяда Господа без свян,
г'да попита "Защо климатика ти е тъй голям в стаята заврян?",
а не да подсмърчаш из форума като малчуган недоразбран,
че видиш ли климатика ти SRK20ZG-S бил "голям" ...
Защото център на внимание у форума сме не нии
или нашите "големини" климатични и парични,
или хвалбите ни себични,
тъй като възможностите на господата питащи често желанията им ограничават
и дори понякога лошо на твърдо ги приземяват,
и са не винаги за случаи и жилища типични,
а и от край време питащите са за жалост все тъй във въпросите си краткосрично прозаични ...
За "преоразмеряването" и отделните модели климатици bobovo добре знай,
че то трябва да е съотнесено към всеки български температурен край,
за да е зимата в жилището на всеки човек питащ у форума рай
и затова със съдбата човешка си той не позволява да играй,
нито климатика си изтъква,
само и само някоя чужда уста да затъква...
От туй което аз чета излиза,
фуджи няма да за приходя.
Стига с това стихоплетство.
за панелна стая 20 м2. значи 20 000 БТУ.
---------------- 16м2 с външна стена какво пак 20 000 БТУ?
Единствена екстра са съседите отгоре от долу и от ляво.
разликата между единия и др. е 100 лв,незнам за каъв ШАНТАЖ ми говориш,незнаех че за благосъстоянието на да даден човек съдиш по това за каъв климатик пита тук в форума или просто така ти паснаха римите "за финансовите възможности на човека сигурно си е жив ШАНТАЖ,Първоначално публикувано от justify
той за това милият за фуджи пита,
а не цяла година от платеното за мицубиши крака да преплита ..."
Аз като гледам в нашия блок са масово Осака и Мидея, тук там Хайер.
Попитах един съсед и приятел тази мидея (12) върши ли ти работа за (апартамент като моя) и той ми каза - никакъв проблем, 3 години вече никакъви проблеми съм мямал и си топля целиа апартамент....с 2 малки деца е и не ме лъже 23 24 градуса каза че е цяла зима.
И тогава си казах ок а тук много хора ми писаха че Фужито няма да се справи.....бръмчали шуртяли и едва ли не боклук, не го вярвам.
1300 лв поне за мен са много пари, и аз си мисля че съм си купил скъп климатик и се надявам че ще работи и ще топли по добре и от мидеята на този съсед.
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,57010.0.html
krasimirradev радвам се за теб.Приготви си 1500+ лева за климатик SRK20ZG-S + монтаж на мицубиши хеви и си готов.
Въпроса на krasimirradev от « Отговор #62 -: 17.04.2012, 16:01 » беше, тоест фуджицу 9-ка и 12-ка, а не Фуджицу или МХ SRK ...и аз да попитам за стая 12м2 ,09 leka или 12 leka като ще се използва за отопление и как се справя при под -10 градуса