Как се представи тази зима?
Чирпан...даже с температурни рекорди беше тази зима. Тук винаги е студено и много горещо. Не е спиран. Поддържа 23 градуса. Работи тихо и без забележки...също като LGC-то миПървоначално публикувано от Jackas
В Чирпан водата се не пие...
Мда,май от тези ASHG 09/12 LEC нямаше оплаквания тази зима,а прогнозите бяха песимистични.
И последно 12ката, с 29 или 32кг. външно тяло е-последно май четох,че са 32кг?Че на триото pdf-а е тука има-тука нема...
А, за 9LEC не знам, сякаш няма много отзиви, там съм по-песимистичен. 12LEC като го преоразмериш яко, как няма да топли? Някой с 12LEC в стая като за нормална 12-ка да се похвали да ме опровергае.
Като цяло проблемите с марката никога не са били с това, че не топлят, а с това, че стават доста шумни в студа. Както LGC, така и LEC си топлят зимата, проблема е в шума. Разбира се, че 9-ката е доста слаба. 12-ката се държи по-достойно.
Аз пък ще кажа че изобщо не са шумни. В този ценови клас са перфектния избор.
+1
моя бучеше заради „монтажниците“/не беше нивелиран/
след като му сложиха тампони и го нивелираха заспа и топлеше много добре
при -16 и зададени 26 поддържаше 25/жив.термом/,дори и да не е точен терм. топло беше
това в 15 кв.м последен етаж краен ап.под мен и до мен никои не топли,външна из. и щори
В този ценови диапазон бих избрал Mitsubishi Electric MSZ-GE35VA.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Ами грешиш много. А и отделно разликата в цената не е малка.
Първоначално публикувано от tiburonА дано...Първоначално публикувано от deian
Е,не е задължително да ми вярвате.
Само ще кажа че,бебето ми е в тая стая по цял ден и топло беше в студовете.
Имахме тук таме проблеми със тавите и спрели перки но общо взето добре искараха зимата при нас си е влага голяма и имаше дни -20 с мъгла.