Привет на всички. На първо място честит 3ти март и 135години от нашето освобождение! Имам три въпроса към Вас и ще съм благодарен на всякакви коментари и отзиви
Въпрос 1:
Решен съм да минавам на отопление на климатик и се чудя между двата модела. Имам предложение за ASHA-LGC с по-ниска крайна цена в размер на 100лв (40лв от монтаж и 60лв от устройство). Има ли съществена разлика между двата модела? Доколкото разбрах ASHA-LGC е по-стар модел, но с това се изчерпаха знанията ми, ако изобщо са вярни.
Въпрос 2:
Също така има ли проблем да монтирам климатик от тази серия 9ка (дават го за стая 15-20квадрата) в стая 12квадрата с височина 2,5м(30кубика). Две северни стени външни, (Другите две стени са вътрешни и се отопляват), тухла без изоплация с пвц дограма. Апартамента е среда, но съседите не се скъсват да отопляват точно тази стая.
Въпрос 3:
Свързан е с въпрос 2. Предложиха ми 7ца за тази стая, но се опасявам, че зимата ще остана на студено поради северното изложение на стаята (зимата става сървайвъл). Основателни ли са опасенията ми?
Малко много ми станаха въпросите, но ще се радвам, ако ми бъде отговорено. Знам, че има добри специалисти в тази област тук
Предварително благодаря на отзовалите се!
едит: Забравих да добавя, смятам да поддържам темперетура в помещението 21-23градуса.