Кой от двата телевизора SONY KDL-32BX300 и SHARP LC-32DH500E ще ми препоръчате.Взимам го за да гледам филми вечер ако има значение ,може ли да се гледат през флашка сложена директно в телевизора като си вграждам субтитрите в филмите.
Кой от двата телевизора SONY KDL-32BX300 и SHARP LC-32DH500E ще ми препоръчате.Взимам го за да гледам филми вечер ако има значение ,може ли да се гледат през флашка сложена директно в телевизора като си вграждам субтитрите в филмите.
мое мнение , Шарп. Но се насочи към FH , FB , серията , защото са с Full HD панел. И имат субтитри на български през usb. Мой приятел има 32FB510 и за 32 инчов тв има много добра и наситена картина , със опростено меню и медия плеяр който ще те очарова.
До колкото видях сонито е фул ХД а шарпа не е не сам сигорен но и двата модела мисля ,че не четат бг субтитри ако греша моля да бъда извинен.Между двата бих избрал сонито но може да помислиш и върху друга марка примерно ЛГ.
Сонито май не е фул ХД.А ако вграда с програма субтитритата в филма предполагам ще ги разчете.И мовже ли да ми препоръчате някой телевизор с фул ХД до 750 лв ако има,аз на пръво място видях този SHARP LC-32X20E но не е наличен ако може някви подобни може и да няма USB това не е от голямо значение.Също и тази TOSHIBA 32LV733G/N и това LG 32LD350 но марката незнам да ли е надеждна колкото шарпа.
Тошибата ги бие по няколко показателя: 100 херца, full HD колкото и да не е от значение за размера, resoluton + който дава много добра картина на SD, сонито освен това е с бравия 2, шарпа пък няма DVB -C,аз бих взел тошибата.Само че имам предвид тази тошиба TOSHIBA 32XV733G която е 750 лв.
p.s. SHARP LC-32X20E - това е много стар модел мисля че е от 2008г.
LG 32LD350 този модел сам го тествал за цената си е супер отключваш плеера и пей сърце.
SHARP LC-32X20E дори е мисля от 2007г.Процесора на сонито го има в моделите от същата година така ,че нищо новаторско не виждам и в двата модела.Незнам кой ви каза ,че шарп са надежна марка. Остава 32XV733G на тошиба или модел на Панасоник ако не държиш на юсб плеъра за jpeg.Дори аз бих ги наредил в обратния ред. Паната е по добра според мен без значение от модела които ще избереш.тоест може да минеш и без WI-FI READY и да свалиш цената .А и лично на мен менюто му е по-добро и дистанционото по удобно-при тошибата е доста неподредено и дразнещо докато му свикнеш отначало.