Първоначално публикувано от
georgibozhinov
Здравейте, доста поспамихте темата ми за неща, които вие си разбирате

) виждам всеки си има своята позиция, което е нормално. Но помогнете на самарянина да осъзнае какво да избере, закупи и от къде

Дадох ви примерни климатици, които дадена фирма ми предложи да монтира в апартамента ми. Колегата даде някакви предложения, за което благодаря. Ако може да ми обясните какво печеля и за колко време го печеля спрямо тези, които съм написал. За съжаление не мога да поставя термопомпа с чилари, просто квадратурата не е достатъчна си мисля и няма да бъде достатъчно ефективна, затова трябва да се задоволя с "удобството" на климатиците. Мислих си и за едно общо външно тяло за двете спални, какво мислите за това ? Мога да отделя около 10 000 лева за климатизация, но да бъде ефективно и удобно. Пример, който съм осъзнал ако мога да посоча за да ме разберете. Свързано с колите - мисля че съм практичен и не мога да си представя да карам Panamera, Диабло дори и да имам възможността, просто защото няма условия. Така си мисля аз. Карам с железни джанти, не защото не мога да си позволя лети, колата ми е в добро техническо състояние, въпреки че тук там е надрана и с огънати ламарини

. За които знам само аз де

Не искам най-скъпото. Обяснете ми тези хиперинвертори колко са по-добри. Не разбирам много от климатици и затова съм тук.
Не разбрах само посочените климати си в такава последователност заради качеството си или е произволен реда ???
Дълъг пост

)) вие сте хора