И парното си има шумове чува се водата поне съм бил на парно и знам. Ама всичко е до това че хортата станаха раздразнителни нервни та така е от стреса.
И парното си има шумове чува се водата поне съм бил на парно и знам. Ама всичко е до това че хортата станаха раздразнителни нервни та така е от стреса.
Днес във фирмата ми казаха, че външното тяло е AOHZ18LBC, не е ли AOYZ18LB???
Едно е също е, едното носи марка ДЖЕНЕРАЛ, другото ФУДЖИЦУ.
Я пак! Много объркано и нищо не се разбира! Пък и човека сигурно вече е забравил за питането.
Г-н Kochevklima, данните които сте дали, първо че все едно изсипани като боклуци, второ не са верни. А и трето, поста Ви в случая е просто безсмислен.
Въпреки, че няма нищо общо с темата не се сдържах да напиша - горното е просто невярно. Парното няма никакви шумове ако системата е обезвъздушена както трябва. Първо бях в апартамента на жената 7 зими (местехме се пролет и есен) на централно парно и след това вече 13 години сме в къщата ми на локално.
Колега а когато се включи циркулационната помпа въобще не се чува а????? Хората прекалено много се изнежиха,да не ми тропне, скръцне, ама да не духа, да не прави дефрост, ама сам да се зарежда с дърва и още куп други недвусмислици на който предварително е нужно да си отговорят.