Отговор: Консумация Fujitsu 12 LMCA
Цитат:
Първоначално публикувано от
VeleV.Klima
Форума е вреден за бизнеса с две думи.
Sent from my K012
Ами как! Много е гадно да ти дойде клиент дето поназнайва малко или повече. Вземе да те пита за вакумиране, за минимален тръбен път. и т.н Няма мегдан да се поспести материалец, време и усилия. Извинявам се за оффтопика, ама такива мнения дразнят. Всеки има право да е информиран, преди да си даде парите за продукт или услуга. Бизнесът ще върви като има доволни, а не излъгани клиенти!
:offtopic: Може и да греша, но струва ми се не сте схванали иронията в думите на Велев.
Цитат:
milanov
Хайде пак се почна. За кои машини съм дал негативно мнение. Искам да цитираш, за да не изтлежда, че в момента ти дрънкаш ненужни квалификации. За два модела съм написал какво не ми харесва от работата им ПРИ МЕНЕ, при моите условия.
Ако трябва да сме точни ти даваш квалификации и обобщаваш.:)
Аз чета внимателно. Добре разбрах какво не ти харесва ПРИ ТЕБЕ, при твоите условия. Проблемът е, че четейки го обикновените потребители, не могат да го разберат по ред причини (нямам време да ги преписвам всичките отново) и остават с впечатление, че си си окачил калпави машини по стените, със сбъркан софтуер. Що се отнася до по-горния ми пост, имах пред вид писаните от теб #73 и #76. Не е коректно да се вади цялостно заключение за работата на една машина в преходен процес. Така мисля :Drinks:
По темата- от 22-10 до 20-11-2016, за машините от подписа, около 35 лева. Не са спирани. Доволен съм, очаквах повече. Като застудее, ще видим!
Колко повече? 20 лв.?
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Исках да кажа, по-голяма консумация, повече от 35 лв. Писал съм- доволен съм!
chepkata, извинявам се, не съм разбрал....:)
Цитат:
necata2
Миланов без да се засягаш ама преди 2-3г.имаше един колега babati и той за 3 месеца би рекордите по писане.Но ако тръгнеш да му четеш хилядите постове ще разбереш че повтаря едно и също така,че не се пристрастявайте толкова в тези климатици.Утре ще ти пусна едно ревю с малко снимки на един нов Кериър,че сега е късно.
Защо пък да не пише? Миланов съм го признал за ентусиаст.:thumbup
Ако той спре да пише форумът ще почне да замира, интересът към климатиците ще спадне и народа ще мине към конвенционално отопление - газ, дърва, парно и конвектори:BigGrin.
Цитат:
milanov
Не са много различни условията, от 25 намаляваш на 22. Единият работи на пресекулки, другият не включва.
А единственият смисъл компресора да работи 20сек. през 5мин. е ако навън е -20 и рязко си свалил заданието. А датчика за стайна температура отчита бавно изстиване на стаята. За да не се наложи да стартира на студено.
Миланов, различни помещения, различни условия.То затова е онзи въпросник в началото на темата "Избор на климатик 2016 година".
Отделно в едно помещение, една марка и модел, но два климатика могат да работят по различен начин монтирани от различни фирми.
Ако какво остана, ако са в различни помещения.
Едната фирма не запушила дупката на тръбите и кабелите и от дупката подухва на датчика за температура във вътрешното тяло, другата "сложила" пяна ...
Трета гипс, ама "на ръка" ...
Откъде знаеш на човека коя стена му е външна и коя вътрешна и на коя от тях е монтиран климатикът?
А, най-вероятно и той самият не знае дали дупката на фреоновите тръби и кабелите вътрешно/външно тяло е запушена, с какво е запушена и как...???
Цитат:
milanov
Не са много различни условията, от 25 намаляваш на 22. Единият работи на пресекулки, другият не включва.
А единственият смисъл компресора да работи 20сек. през 5мин. е ако навън е -20 и рязко си свалил заданието. А датчика за стайна температура отчита бавно изстиване на стаята. За да не се наложи да стартира на студено.
Бравос!И датчика успя да му "преслушаш" от дистанция ...
Цитат:
Jack Krauser
Ако той спре да пише форумът ще почне да замира, интересът към климатиците ще спадне и народа ще мине към конвенционално отопление - газ, дърва, парно и конвектори:BigGrin.
Тъй, тъй.Нека пише да не умре форума...Без него де ...
Цитат:
Jack Krauser
- и ще изсечат горите...
- и ще настане суша...
justify, изхождам от положителната страна на нещата, че пишещите тук са грамотни и това което описват е вярно.
Чашата е наполовина пълна, ако ме разбираш какво искам да кажа. Сега ако има потребители с користни цели и пускат разни мухи може и да се получават излишни и ненужни писаници.
Мисля, че не съм обидил никого, но ако някой се е почувствал засегнат от някой мой пост, му се извинявам.:)
Цитат:
Едната фирма не запушила дупката на тръбите и кабелите и от дупката подухва на датчика за температура във вътрешното тяло, другата "сложила" пяна .
А лошо ли е да се слага пяна,защото не можах да схвана мисълта?
Цитат:
presents
А лошо ли е да се слага пяна,защото не можах да схвана мисълта?
Много е лошо, няма да духа на датчика и може да се наблюдава ефекта "успиване". [emoji1]
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Мислех,че ще кажете,че пяната може да смачка тръбния път,това го бях чел някъде и щях да умра от смях.
Скоро ще разчистя темата, ако продължава така....