Гледах го днес във вимакс вътрешното тяло го предлагат сиво 12 лтсб това си и пише на него ,а на другото място в мега... ми твърдят че е бяло ,но го нямаше да го видя на живо
Гледах го днес във вимакс вътрешното тяло го предлагат сиво 12 лтсб това си и пише на него ,а на другото място в мега... ми твърдят че е бяло ,но го нямаше да го видя на живо
Няма значение цвета на вътрешното тяло, то е еднакво. Аз съм виждал нордик само в бяло, но може да има и други цветове. Външното е важно да е нордик, там е разликата.
Ясно, мерси за информацията. Ясно е, че ще е 12-ката взел съм окончателно решение .остава да чакам да го хвана някъде с монтажа до 2к макс даже и това ми е свръх възможност,добре, че поне задържа времето топло, че майка ми само ми мрънка, че й е студено ..като имам резултат ще пиша .
Поздрави:Д.Любенов.
Този пост е редактиран от avenger; 14-11-17 в 19:39.
Само в нагревателя на външното тяло ли е разликата м/у LTCA и LTCB-nordic? Дават го да работи до -30 . Няма ли разлика в компресора или някаква допълнителна система която да подава допълнително фреон при -30?
- - - - - - - - - -
Май,май никой не ги е виждал и никой не знае..........
В сряда ми предстои монтажа на климатика, а все още се колебая кой от двата е по добрият. Ако някой знае моля да сподели.![]()
Този пост е редактиран от avenger; 14-11-17 в 19:39.
Стига сте залитали, не ви трябват нордик модели.И нормалните си работят в студа, хеле пък LT серията.Аз като нямам нордик да не съм умрял от студ.
Разбира се,че аз ще реша кой от двата да взема, но ако знаете отговорете на въпроса, който бях задал по-горе -> " Само в нагревателя на външното тяло ли е разликата м/у LTCA и LTCB-nordic? Дават го да работи до -30 . Няма ли разлика в компресора или някаква допълнителна система която да подава допълнително фреон при -30? "
Разлика има само в компресора при двете 9-ки.Нормалната е със 750 ватов компресор, а нордика е с 850 ватов компресор, който е същия като компресорите на двете 12-ици.И в кабела по тавата.И нордика има малко повече дупки в тавата.Вероятно може да има някаква минимална разлика в софтуер.
Колега сигурен ли си, че 9ката нордик е с 850в двойнороторен Саньо като на 12ката?
Не знам на коя информация да вярвам, но аз намерих това : PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
09LTCA - Toshiba DC Роторен компресор - 675 W
09LTCB - Nordic - Toshiba DC Роторен компресор - 675 W
ASHG12LTC - Sanyo DC Двойно роторен компресор - 750W
ASHG12LTCB - Nordic- Sanyo DC Двойно роторен компресор - 750W
Информацията я гледам от техническото ръководство, не знам моделите на компресорите, пише само мощността.
Те са ги изкарали като на лмц компресорите. Според мен трябва да се вярва на фирменото ръководство. Тези откъде са си ги измислили тези данни?
Тази снимка е от моя 12 LTC ,много не се вижда ама тогава като снимах исках да се уверя че е Саньо само.
Изпратено от моят Galaxy S6 с помощта на Tapatalk