Нещо цената е доста интересна дали може човек да им се довери на тази фирма
https://megaelectronics.bg/klimatici/invertorni-klimatici/klimatik-general-fujitsu-ashg12ltcb-ashg12ltcbn.html
На другите места е по около 2400 с монтажа
Нещо цената е доста интересна дали може човек да им се довери на тази фирма
https://megaelectronics.bg/klimatici/invertorni-klimatici/klimatik-general-fujitsu-ashg12ltcb-ashg12ltcbn.html
На другите места е по около 2400 с монтажа
Ммм, ясен е въпросът - моделът е избран, фирмата читава ли е?
Аз съм решил 12-ката която е до -20,случайно попаднах на тази и ми направи впечатление цената ,а за фирмата нямам никаква идея и на мен ми се иска да разбера
Няма проблем с фирмата, има проблем с монтажите им или поне така се говореше в някоя тема. Друг е въпросът да се намери после и фирма за монтаж, която да поеме гаранцията. Когато пуснат някой климатик на промоция цената наистина е много добра и си струва да се купи, особено ако си имате доверена фирма за монтаж. Може и техните монтажи да са си наред, но пак казвам, просто бях чел някъде да ги хулят.
На същата цена се намира и нормалния модел, който е до -20 градуса. За кой район става дума?
Аз преди 4-5 години си купих Нокрия от тях и за монтажа съм супер доволен. Направиха го както поисках, нивелирано външно и 10 минути вакум - има снимки качени в темата за Нокрия. Само че, не съм ги викал за профилактики никога. Сам си мия вътрешния топлообменник и филтрите и машината си работи... Сега пак мисля от тях да взема за родителите ми конкретния модел
Само да не излязат LTCA, без подгряващият елемент на външното тяло.
Като онази случка със зубадана, беше писал един потребител. Купил зубадан, а монтирали обикновения. Сваляне, връщане...
Нагревателя на външното тяло на нордика се вижда ясно през решетката. Вътрешното тяло е с бял панел.
![]()
Да,но ако знае за какво става въпрос поръчалият машината.
Да в случая аз не разбирам грам , но и не ме е срам да попитам след като не разбирам . А както каза колегата отгоре на руска рулетка не ми се играе , ще го мисля още седмица две , че вече ми омръзна
Мега го беше качил модела със сники. Разгледай ги,виж и лепенките на вътрешното и външното тяло. Там е обозначен модела. Успех.