усили му с 1 степен вентилатораи няма да има такива тазлики в различните краища на стаята
усили му с 1 степен вентилатораи няма да има такива тазлики в различните краища на стаята
Здравейте има ли някой да е наблюдавал до какъв минимум стига седмицата или девятката? И също така наблюдения за работата на охлаждане?
Здравейте, от скоро имам 12KMTA и се чува стържещ звук от лявата страна на турбината. Според колегата timberlake, това се дължи на нецентрована турбина, както беше споменал по-рано..Този проблем подлежи ли на ремонт и влиза ли в гаранция, ако е това?
в момента на вън е 16градуса, в стаята от 20 става на 23.
климатикът е на топло, на авто вентилатор, на еко, на 25градуса.
работи силно 2минути, спира за 5минути, после почва едно топло излъчване 5минути,
и почва пак от начало
2мин силна работа, спира за 5мин, излъчва 5мин и така постоянно!
1. нормално ли е, и така тръгни спри тръгни цял ден нон стоп, няма ли да се развали по-бързо!? на мен не ми пречи и в стаята температурата е добра!
(като го вдигна на 26-27-28 не спира да работи, ама пък става много топло и не се трае, пък без климатик ми е хладно)
2. ако работи 6-7дни без да се спре, има ли проблем? (става въпрос за отопление, но повече за лятото за охлаждане нон стоп по 24ч)
Здравейте,
девятка достатъчна ли ще бъде за 14 кв.м. кухня и коридор 4 кв.м. в панелен блок с изолация и пвц дограма или да гледам дванайска?
Sent from my LG-H850 using Tapatalk
Достатъчна е.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Здравейте.Бях си избрал Toshiba Seiya RAS B13J2KVG-E но ми предложиха този климатик като по-добър Fuji Electric RSG12KMTA. Дали ще може някъкво мнение за него, защото продавача доста го хвали. Ще се ползва само за 1 стая 16 квадрата която има само вътрешна изолация.
За помещение като Вашето, бих заложил на Fuji Electric RSG07KGTA - хардуерно е в пъти по добър от KMTA, а и като параметри е напълно достатъчен. Само за сравнение - цени от вносител 1399 срещу 1259 за 12-ката. Разликата не е голяма, но си заслужава.
Благодаря за мнението.Евентуално трябва ли да ме притеснява,че този RSG07KGTA мощноста на отопление е 0.9 / 2.5 / 3.2 kW , а на КМТА е 0.9 / 4.0 / 5.0 kW.
Имате грешка. Параметрите на 07KGTA са:
Отоплителна мощност: 2.5 kW (0.9 ~ 5.2), 8533 BTU (3072 ~ 17748)
Консумирана електроенергия: 500 W (250 ~ 1580)
COP: 5.00 (коефициент на преобразуване – енергийна ефективност)
SCOP: 5.12 (сезонен коефициент за енергийна ефективност)
Energy efficiency class: A+++