Първоначално публикувано от
kargona Отива нагоре, но не достаъчно, защото все пак духа под ъгъл в посока надолу, т.е. във врата и очите, което е недопустимо в детска стая...
Аз искам да духа в посока тавана или поне право напред (без зададен някакъв ъгъл)
Има 1-но копче (най-дясното на дистанционното) със зададени 3 посоки на движение, и с общо взето 3-режима на работа: надолу, малко по-нагоре (с наклон околко 30 градуса надолу, за който споменах вече) и автоматичен (в 2-те посоки-полунагоре и надолу). Това ли е ?
Къде по-точно отгоре имаш предвид на дистанционното...
След 2 дена работа, мога да кажа, че съм много доволен. Доста е тихичък, почти безшумен, за отоплението му е рано да се говори, защото температурите не са станали сериозни
Даже някак си не мога да повярвам на термометъра в стаята, че показва 25 грс., защото не се чувства нагорещеността на въздуха, както беше допреди когато бе пуснат радиатора...Може би преди е бил твърде изушен въздуха в стаята и малкия се потеше по-често, та за това ми се струваше като че ли по-топло, отколкото сега. Незнам, може и да е мое внушение