- Имаш ли представа какви са размерите /в см./на външното тяло на твоя климатик ?
- Имаш ли представа какви са размерите /в см./на външното тяло на твоя климатик ?
Аз бих те посъветвал да потърсиш роялелектроник, те са централния сервиз на хаер и предполагам ще ти дадат насоки какво да се направи.
-Може би така ще е най-правилно сър VeleV.Klima ! Все пак отворих тази тема за да чуя компетенти мнения от хората с опит като вас , г-н deian и г-н Valen 1 - за което ви благодаря !
Ето снимка на данните на моя климатик но невиждам с какво ще ти помогне.
http://media.snimka.bg/5632/017518892.jpg
nasko-g какво по хубаво от това,че климатика ти работи както трябва?!При мен вече трета зима стои проблема с некачественото обезскрежаване на този 12HV03/R2(SDB)
- А сега отново не ми е ясно какво става с този климатик !!! В момента в Русе е 15", пуснах го днес в 19.00 ч. на Heat и се случи нещо интересно. В началото бях задал 19" от дист.Работи 2 часа без да изкл. агрегата-конс. 213 W се отчиташе от прикачения в контакта ВатМетър,след което вдигнах на 23" .... и той вдигна на 1980 W .... и като ги стигна 23" вместо да намали компресията .... зе че изключи.После пак вкл....изкл. кат конвенционалка до сега.