Стига с тия условия.90% от климатиците на пазара са с фалшиво обявен минимум ,при някои марки и модели е фрапиращо по-висок, МХИ е една от тях.
Стига с тия условия.90% от климатиците на пазара са с фалшиво обявен минимум ,при някои марки и модели е фрапиращо по-висок, МХИ е една от тях.
Този пост е редактиран от avenger; 24-11-17 в 18:03.
За мен плюса на високия минимум е винаги топлата струя, и тъй като при MHI on-off е почти неусетен комфорта е добър.
На охлаждане обаче може да доведе до вмирисване,особенно ако няма автоматично подсушаване на вътрешното тяло.
Големи минимуми за големи машини за големи помещения. За стайчета по 14...15кв.м. (а гледам се пита и за още по-малки по 10..12кв.м., някога на панелките кухните бяха по 10квадрата и не се броеше за стая. Двустайните са две стаи и кухня) малки машини с малки минимуми.
Сутринта в Панагюрище беше -5 и GREE GWH12KF-K3DNA6G(LCLH) се бе кротнал на 1 А
При 230V, ще рече 230W.
При 220V, ще рече 220W.
Лично аз,без видеоклип поне минута време,не го вярвам.Минал ми е през ръцете,освен ако не е със нов софтуер.
Аааа, моят умножава по друг начин.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 24-11-17 в 19:42.
1A са 100 вата при мене
При мен и двете GREE Change 12 не искат и не искат да паднат под 400вата преди да минат офф и тва е .
Сложих ги преди 6 месеца и на всички тела пише,че са произведени 01.2017.
Незнам вашите с какви софтуери са,но при мене няма филми под 400вата а като дойдат минусите ще видим.
Вчера дойдоха от фирмата и ми извадиха на едното грее датчика навън защото докато не стане 27 градуса в стаята не спираше,но ефекта е 0 пак си е така.
Затова ползвам датчика от дистанционното, той е коректен.
О да аз съм доволен иначе само ме е яд, че навсякъде ги пишат, че падат до 200.
Иначе си топлят засега не ми дърпат много ток който да не съм очаквал и не са ми шумни.
Обаче заради високия минимум постоянно работят он/офф, но ако ме топлят и при студените дни ще го преживея това
Температурата при мен е около 0 градуса и когато вече мине офф консумацията не е 10 вата а вече е точно 80 вата.
Да считам ли, че нагревателя на компресора е 70 вата и работи винаги когато температурата е 0 и под нея.