Тези дни е по-хладно и вече не влиза в off. Настроен на 21*,с изваден сензор.
Тези дни е по-хладно и вече не влиза в off. Настроен на 21*,с изваден сензор.
В какво помещение е монтиран има ли пвц и изолация.
В 17-18кв., с две външни стени, със стара дограма и без изолация. До миналия ден работеше on- off, но сега си работи както трябва. На моменти се усеща леко хладна струя-33/34*. Консумация не съм мерил, но в стаята е уютно и топло.
Този пост е редактиран от avenger; 05-12-17 в 19:37.
Консумация мерих миналата зима в студа и съм публикувал разхода. Сега си пия вечер ракията и не се занимавам с глупости. Мисля че има доста съфорумници, на които това им е любимо занимание.
Здравейте. Лятото в квартирата ми сложиха Gree Change 12 в стая 20 кв. (50 куб.). Живея в София и вчера температурите бяха около 0 градуса (валеше сняг), а климатика тракаше и беше целия като ледена топка. Не разбирам от климатици, но погледнах на съседите климатиците, дали състоянието при тях е същото, и при тях всичко изглеждаше наред. Възможно ли е функцията за размразяване да не се пуска (как мога да установя това?) или просто на климатика това са му възможностите (???)?
Не е нормално- модела е с подгрев на тавата.
А днес как е?
Поразмразил се е, след като го напече слънцето, но има малко лед отзад и в тавата.
Климатикът има и ръчно размразяване...намали на 16 градуса и 3пъти +- натисни,ако го видите пак замръзнал,но това не е нормално за този модел,поне моят не съм го виждал замръзнал!
А след пускане на дефрост-а колко трябва да се размрази?
Да не е с поставен щуцер отдолу?
То можело да се развърта бе
Мисля, че няма щуцер отдолу, но трябва да погледна, за да съм сигурен. Сега е по-топло, но вчера забелязах, че като се размразява става на линии. Някъде тук бях гледал, че и при други хора става така. Това проблем ли е?