Aз имaм двa тaĸивa във aпapтaмeнт c oтoпляeмa плoщ 46 ĸвaдpaтa и вcичĸo e oтвopeнo винaги. Имaм вътpeшнa изoлaция нa вcичĸи външни cтeни и тaвaнитe и cъм cигypeн, чe щe ce cпpaвят.Eдиния e в ĸyxня 9 ĸвaдpaтa и дyxa ĸъм ĸopидop c плoщ 6 ĸвaдpaтa. Дpyгия e в xoл 19 ĸвaдpaтa и тoй cъщo дyxa ĸъм ĸopидopa и e oтвopeнa и cпaлня 11.5 ĸвaдpaтa
Този пост е редактиран от avenger; 17-11-17 в 21:25.
Тази решетка лесно ли се сваля ?
Да за тази отзад става на въпрос. Благодаря за отговора.
Болт с гайка ли е?
Днес ходих до офиса и поисках от фирмата да дойдат да оправят едното Gree, че ми скъса нервичките.
Този в едната стая като зацикли и си бачка по 2 часа на 400 вата без да му пука каква жега е във стаята. Ето за какво става на въпрос
А долу на пода ,каква е температурата?То ясно,че не си обдухва сензора както трябва ,но на входа температурата е винаги по-висока от зададената при загрято помещение
Ето от 15 минути е на пода и това е почти постоянно състояние при това Gree.
При другото в другата стая няма грижи, работи си он офф и температурата си движи от 22 до 23.
Този пост е редактиран от Stankov85; 17-11-17 в 15:09.
Докато дойдат ,не е ли вариант да пробвате с датчика на ДУ? I feel -само трябва да му намерите място да има пряк контакт с климатика.
Не мога да преценя от снимката, но вътрешното тяло попада в ъгъл-датчика е от дясно, може би се лъже от температурата в такава близост до стената....Предполагам, че могат да го изведат на друго място и проблема ще бъде решен.
Да и аз точно това искам да го изведат, защото е точно да стената да. Аз също съм сигурен, че проблема идва от там.
Много красиво монтиран, евала.
Този пост е редактиран от avenger; 17-11-17 в 21:26.
И на теб ли ти хареса
Харесва ми и самия дизайн - груб и изчистен.Да не говорим, че е и с доста по-качествена пластмаса от конкурентите си.Има модели с дебелина на пластмасата, колкото на кебепчийска вилица за еднократна употреба.