Подгрева на тавата при дефрост, подгрева на компресора при 1°C, Дефрост при нужда- по алгоритъм.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Подгрева на тавата при дефрост, подгрева на компресора при 1°C, Дефрост при нужда- по алгоритъм.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Този scop 4.00 за 9-12-18и24 много ме съмнява а и липсва енергиен етикет.Да не се окаже с cop 1. Трябва да избирам две три девятки това лято и само тази подробност ме кара да минавам на друга алтернатива (25zmp-s)
Добър опит, енергийни етикети си имат машините, иначе няма как да влязат в Европа.
За минимума никой нищо не спомена.Излиза че до 900лв с монтажа това е най-доброто (ново).
Не съм го мерил, машината е в баба ми. Достатъчно ми е да е доволна и да плаща по малко ток. Факт!
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Има разлика в двете сервизни.Кое е вярното, или може би аз съм в грешка
Благодаря,това автоматично прехвърля изборът ми на греето. Радвам се че има такива машини и за по непретенциозните като мен
имайте предвид, че 12-ката е с двоен топлообменик а 9-ка с единичен. Разликата в цената е малка и май 12-ката по си заслужава. Изглежда наистина добра машина за парите си, и минимума ако си го поддържа както е по документи 220 вата консумация. Подгревите на тавата и компресора също са + но дали се пускат само при необходимост, за този модел GWH09MB-K3DNA4KGWH09MB-K3DNA5K гледах сервизното и пише, че подрева на тавата се пуска под 1 градус ако е непрекъснато, ще навърта доста ток
Този пост е редактиран от mystikalrs; 16-06-16 в 22:55.
Е не може ли да се изключи тоя подгрев?
Слагаш си един remote key и си го включваш когато ти прецениш. Без да си подаваш носа навън и без да дупчиш.
Подгрева не се пуска под 1 градус, а получава разрешение под 1 градус. Пуска се само при дефрост под 1 градус
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Този на картера се пуска под -5 градуса в случай, че компресора не работи.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk