Питам, защото се загледах! Мед се забелязва плътно в дясно и не съм сигурен, дали не е само разпределителя . От аматьор като мен и още по-неочаквани въпроси могат да възникнат
Питам, защото се загледах! Мед се забелязва плътно в дясно и не съм сигурен, дали не е само разпределителя . От аматьор като мен и още по-неочаквани въпроси могат да възникнат
+
Това по-скоро би трябвало да играе роля на плазма-филтър, отколкото на йонизатор. На него не пише ли някъде плазма?
Плазмите са на входа, а йонизаторите са на изхода за да дезодорират въздуха.
Грее-то е много хубава машинка за зимата. Харесва ми. Китайците са сложили и подгряване на компресора за топъл старт при минусови температури.
Няма обем за да е плазма. Китайците не са го изкопирали нещо както трябва.
Чудя се далида не се прежаля с едно Грий след толкова много хвалби.Само после да няма
Нали правите разлика между йонизатор и плазма.По важното е че в софтуера е вкарано изсушаване на вътрешното тяло.
Машината е добра.За лятото е страхотна.Имам 18-ка и не се чува а охлажда зверски.Имам по стаите по класни климатици за което съжалявам малко че не си взех грее-та.Наистина си заслужават парите.
Предлагам на монтажните фирми ако слагат тампони на външното тяло(което е добра идея за този модел), да свалят решетката на топлообменника отзад.Същата е направена от мек материал и въпреки подложката която са сложили китайците(явно са наясно с проблема) си дрънчи доволно.
Каква трябва да е минималната дължина на тръбите, които свързват вътрешното с външното тяло при въпросния модел?
Sent from my HM 1S using Tapatalk
Има собствени 45см на вътрешното тяло + 150см. минимум .
Този пост е редактиран от musster; 28-07-16 в 06:55.
Характеристиките са дадени при тази дължина на тръбния път.