Моля за мнение за този климатик!!!
Ще съм благодарен и на предложение за други сходни климатици.
Моля за мнение за този климатик!!!
Ще съм благодарен и на предложение за други сходни климатици.
За същите пари си вземаш нордик серията на дайкин,който е до -25 Daikin FVXS25F/RXL25M3.
С това външно тяло не знам откъде си го изкопал ,но тук дават с външни тела K3DNA1B и K3DNA1C. И го дават за стаи от 23 кв.м. до 34 кв.м. С едното е даже до -20гр. Опиши подробно стаята ,която искаш да отопляш.
Подов климатик Gree GEH18AA-K3DNA1A, 18000 BTU, Клас A+
Стаята е югозапад/северозапад. По един прозорец (ПВЦ)на двете стени. Външна изолация. Къща. Последен етаж. 40 кв.м.
Тази 9ка се развърта колкото 18ката на гри-то,така че или тя е яка или гри-то е слабо!
Нещо данни да покажеш?Пък и да съветваш за 9ка при последен етаж и 40 квадрата е мееееко казано несериозно.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Има гугъл и сам можеш да се провериш.
Ако става с гуглето хората нямаше да пишат тука за съвет
Ми аз съм посочил модела на дайкин,пък човека ако го интересува ще си го провери.Да не говорим че дайкин е до -25
Малиии -25, щото няма тава. Че короната е до -30. Други доводи?
Не ми се влиза в излишни спорове,всеки си има мнение,човека е питал и за други предложения.При еднаква цена и еднаква максимална мощност,мисля че всеки би избрал дайкина пред китайчока.Пък това че короната била до -30 не разбрах какво общо има в темата.Все пак тука се обсъжда подов модел климатик.
Дайкин - 1,0/4,5/6,5
Gree - 0.90/5.50/6.50 kW
Погледни поста под твоя И бягай да спиш.