Здравейте,трябва да се климатизира и 3 тата стая от апартамента.До момента имам 2 стенни,като този в по голямата стая 25 кв ,мога да кажа че не се усеща особено течение,в малката спалня която е 13 кв е малко по зле.Затова се чудя дали да не сложа подов във втората спалня.Стаята е 16 кв,с 2,5 външни стени на изток и много прозорци,около 8 кв/м със обикновен двоен стъклопакет.Отвън има стандартна 6 см стиропор изолация.Тавана и отвътре не са изолирани ,има и една страна граничеща с отопляваната ми спалня.С 2 думи студена стая ,макар че при - 11 тази зима ,нямах проблем да я отоплявам с лъчист конвектор Теси 2 кв.Така като вратата ще стои отворена към коридор 6-7 кв,който се топли и от другите 2 клими ,ми се иска климатика да може и самостоятелно да се справя със стаята+коридора.И сега дилемата е струва ли си комфорта на подовия за да дам 2000 лв за подов Дайкин или да взема за малко отгоре Toshiba Daiseikai 8 или някой к2у висок клас.И ако е подов Дайкин ,ще стигне ли FVXS25f или по добре да е 35 ца.С 2 думи се чудя,подов нисък клас или стенен висок клас.