Какво ви е мнението за климатика? Ще се ползва главно за охлаждане на 17кв.м/44м3 спалня. В спалнята има и бебе така, че няма да се гонят много ниски температурни.
Какво ви е мнението за климатика? Ще се ползва главно за охлаждане на 17кв.м/44м3 спалня. В спалнята има и бебе така, че няма да се гонят много ниски температурни.
Това ако не се бъркам е Cozy New. Аз ползвам такъв от малко повече от една година. За охлаждане става, а и за отопление в преходните сезони. Аз съм доволен, защото не съм очаквал да е нещо невероятно, тъй като и цената си му е такава. Като охлажда външното тяло не е шумно освен гадната решетка от задната страна, на която трябва да се подлага. На по-високи степени на вентилатора си се чува доволно вътре.
Да точно това е модела. Проблеми имал ли сте с него и оплаквания освен тези? За парите си май ми се вижда най-добро от това което гледах предвид че не разбирам много :-)
Не, проблеми не съм имал. Дали е най-добро за парите си - не знам, но върши работа. Аз съм обикновен юзър - нищо не разбирам от климатици.
Добре. Да видим дали някой, по-знаещ ще се изкаже.
Този пост е редактиран от avenger; 11-07-17 в 20:13.
Cozy NEW ECO, GWH12MA-K3DNA3M не се внася от около половин година.
Може да има залежал някъде по складовете...
На негово място се предлага LOMO Eco, GWH12QB-K3DNC2D, който е от същия клас.