Отговор: Gree Amber/C&H Supreme
По принцип си приказваме във форума и модераторите също са хора и могат да се изказват,както правят повечето от нас. :)
Дайте да не издребняваме кой ,къде и колко спами, защото ще трябва да закрием раздела :)
@Vizi Амбер е по-скоро наследник на U-Crown ,отколкото на Hansol като изпълнение на хладилната част. Допълнителните екстри и изработка на вътрешното при U-Crown го правят може би по-луксозния модел, но все пак е важно и какво има във външното тяло
П. П. Според мен сме случали на много търпелив модератор, така че нека си мерим приказките.
Все пак имайте малко повече респект към хора,които всеки ден се занимават с монтаж, ремонт и т. н. Сигурно има какво да се научи от тях.
Иначе ако става само с приказки -всичко щеше да ни е наред :)
Цитат:
Първоначално публикувано от
Jack Krauser
А не виждам как американците ще си стоплят или охладят огромните американски къщи с японски климатици проектирани да топлят картонени кутийки.
]
Точно в американските къщи ще работят до и под номинала, поради липса на изолация в оризовите къщички.
:offtopic:Не съм питал или писал за японски климатици! Вместо да ръсиш глупости, отговори на въпроса, който съм задал: "....къде в тези страни разчитат за отопление на климатици?" Ей заради такива разбирачи се омазват повечето теми.
В такъв случай наследник на короната има ли ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
SPSt
:offtopic:Не съм питал или писал за японски климатици! Вместо да ръсиш глупости, отговори на въпроса, който съм задал: "....къде в тези страни разчитат за отопление на климатици?" Ей заради такива разбирачи се омазват повечето теми.
:offtopic: В интерес на истината Стейнуей написа просто като новина, че има модели СН вече с 2 EEV и това било стъпка напред за модела. И тогава Сашо се включи (наистина без повод), че това не е никакъв "напредък" и японските модели имали от години и по 3 броя.. До този момент никой не бе намесил по никакъв повод прословутите "японски" модели в дискусията. И темата стигна на края и до "80-90г. баби, които нямали проблем с ДУ с "къщичките"".
То ако Амбър е наследник на Короната, това е нагледен пример за орязване и поевтиняване на производството. В една друга тема, @Ventsislav Negentsov го беше обяснил много нагледно с какво се занимават някои от така наречените развойни отдели. В този дух преобразуването на Короната в Амбър би започнала с "Алуминиево тяло?! Вие луди ли сте, пластмаса rules!" и бог знае какво далеч по-важно е орязано. Аз все пак се надявам, че Амбър наследява Хансол, защото като цена е така, а Короната ще бъде заместена от друга подобна машина.
Алуминиевото тяло при Короната е прищявка на шефката на Грее- да няма процепи, да няма държач на клапата по средата...От там и радио управление (инфрачервените лъчи не минават през алуминий)
https://youtu.be/Cm3urO9Z8pM
Но като работа на външното тяло Амбер е по-скоро продължение на U-Crown, отколкото на Hansol .
Не знам може да изкарат и някое вътрешно направено от злато:)
Ами , би трябвало да е наследник на хенсол , защото при другите модели на марката се наблюдава еволюция.
Ами това предлагат за Европа.
На официалната им (китайска) страница има най-различни модели, но и те са едни други ДУ:)
格力—掌握核心科技
Тя короната не мисля, че е спряна - в официалния каталог за 2018 година е.
Да не е спряна-поне докато не им свърши алуминия :))
Но дайте да оставим настрана U-Crown и Hansol и да оставим собствениците на Амбер да споделят:Drinks:
Очакваме и снимки-ако може и отвътре (външно тяло).:BigGrin
Здравейте.
Амбара 12ка топли хол и кухня- 22кв -има изолация .От половин месец не съм го спирал.Средно ми гори 1.2 кв на денонощие.
В стаята се подържа 22C,през ноща пада един градус заради sleep режима.Интересното е че при зададена температура на климатика,в стаята се подържа един градус по-висока температура.При зададени 22 климатика стопля стаята до 23 и спира,като стане 22 пак почва(винаги точно подържа желаната температура).Външното тяло не се чува от вътре даже когато бях го пробвал на +30c.Отвън се чува вентилаторът на външното
и много тихо се чува компресора.Външното е доооста по-тихо от другият fujitsu general.Вижда се третият ред тръби но не смятам да отварям външното тяло.
Когато започне работа 2-3 минути работи на 800w като ги вдига постепенно през 20тина вата.След това вече си подържа 500w.След 12-13 минута спада до 110w и работи така една минута,след това изключва.
Друго иначе wifi-то си работи,ifeel не съм го пробвал.sleep режима си работи както трябва, като го активиращ сваля температурата и активира тихият режим.
"Не работи добре. Продавай го"... Шегувам се разбира се-просто те подготвям за реакциите, който ще последват:)
Ти доволен ли си?
Припуква ли вътрешното като качи 800W?