Честито! Сега остава да дадеш повече информация.
И моте работят добре, ама съм дал доста инфо.
Честито! Сега остава да дадеш повече информация.
И моте работят добре, ама съм дал доста инфо.
На това"чудо"като му видиш монтажната база и маркуча за конденза колко са "иновативни",и ще избягаш с 200км/ч.
Мога ли да се качват клипове тука.Утре ще направя подробен клип с климатика
Директно не можеш. Качи във фейсбук/ютюб и постни тук линка.
Шумът от турбината как е? Досегашните Грийта не се славеха с много тиха работа.
Може би говори за качеството на изработка на машината, не знам.
Те и Жигулитата са лесни за обслужване, ма не ги търкалят много.
Именно. "Когато им беше времето ги търкаляха".
А тук гелдам хора се блъскат по опашки да си кOпуват климатици от предходния век
Този пост е редактиран от mimojef; 04-07-20 в 21:07.
Стига сте ги плюли гриитата,имам чейндж и корона,за мен са тихи ,няма дефрост по време , ,за сметките колкото каже чез е вярната консумация. Поздрави !
Извън темата.
Поредната машина която беше оплюта от "специалистите" които се изказват във всяка тема и са на "всяка манджа мерудия".... Повечето от пишещите, даже не са виждали на живо повечето машини, обаче във всяко едно отношение, да се "плюе и отхвърля" е типична тяхна черта...
По темата. Aко машината е наиститина с толкова ниски нива на шума, ще е за предпочитане пред Амбър модела.
Чакаме собственика да сподели.
Извън Темата.
Инкуиръре. Или не четеш редовно форума, или ти е късо "пипето".
Ако беше да четеш редовно и ако не ти беше къса паметта, щеше да знаеш, че Дайкина е на дъска не за да е на права стена и да не трака а за да е над вратата към терасата. Зад дъската има прозорче. Специално за теб. Всички машини са монтирани на идеално прави стени. Изключение прави АП-то на което въпреки това нищо не му трака
Някой срещал ли е сервизно? В брошурите са написали, че минимума на охлаждане е 200W, а консумацията 140W - доста странно.
Новите собственици доволни ли са за сега?