Впечатления от собствениците,ако може?
Ето го и него: ServiceManual
https://gree-magyarorszag.hu/wp-cont...ch_09K-12K.pdf
Нещо не ми се връзва. 20 db, минимум на охлаждане и 28 db. на отопление. Може ли чак толкова идиотски да са го направили.
В режим на охлаждане оборотите на турбината започват от 500, а в режим на отопление от 800. Като го вземеш през лятото ще те очаква изненада през зимата.
Струва ми се, че нещо има грешка, иначе язък за хубавия хардуер. Това е много странно управление на турбината.Чакаме инфо от собствениците.
Този пост е редактиран от corsairman01; 31-08-20 в 03:56.
Модела е нов, аз имам инфо само в режим на охлаждане, че е много тих. Никой още не го е ползвал за отопление.
Здравейте , реших този път да рискувам и си взех такова чудо 9 ка. Единствените минуси дизайна е малко цигански и да не става за спалня . Външното тяло е малко шумно като се набере на високи обороти .Но топли супер добре .Като цяло няма машина с по-добри параметри на тази цена.Само времето ще покаже , колко ще изкара. има 5 г гаранция с задължителна профилактика ...
Става или не става за спалня? И колко са му парите на това чудо?
12-ката е 1200 лв.
9-ката ще да е 1150-1180 лв. с монтажа.
Значи ще трябва да го разочаровам, че има машини с по-добър хардуер за тия пари.
Така е. Евтините китайски климатици работят тихо и топлят. За разлика от скъпите маркови бракми, пълни с дефекти и недомислици...