Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 34
Like Tree7Одобрявам

AMBER или SOYAL

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Отговор: AMBER или SOYAL

Да топлиш стая/и с климатик в коридора си е ... як експеримент .Не е като "вълшебния коридор" .
    Тая 24ка е меко казано преоразмерена и най-вероятно работи като ковенционалка.Освен ако коридора не е 30-40 квадрата.
    2 девятки в стаите щяха да са много по-добър (икономичен) вариант.

2.  

3. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Цитат Първоначално публикувано от ccankov73 Виж публикацията
    Да топлиш стая/и с климатик в коридора си е ... як експеримент .Не е като "вълшебния коридор" .
    Тая 24ка е меко казано преоразмерена и най-вероятно работи като ковенционалка.Освен ако коридора не е 30-40 квадрата.
    2 девятки в стаите щяха да са много по-добър (икономичен) вариант.
    Як експиримент е меко казано.Не бях се сетил,та си ги пиша както си му е реда.Ама то и на двора да го монтираш бива,ще топлиш града/селото.През зимата все си е файда.
    Но щом такива давт акъл тук,пък има и кой да им се вързва ,няма лошо.
    Ако изобщо знаят за какво говорят и не търсят балами с ''аз или някой има'' и да Ви кажа.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Много ще вее в стаята ако е там. Да, коридора е много голям, към 25кв. + двете стаи към 60кв. И таваните са високи.

Едвам ги търпиме по хотелите климатиците. Някъде дори не могат да се спират и бутаме кърпите за стоп ефект.
    Конвекторите арчат малко повече, но е по-топло, безшумно, няма поддръжка и не духа.
    Този пост е редактиран от brotzki; 03-06-22 в 09:53.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Re: Отговор: AMBER или SOYAL

По принцип тея цифрички са в идеални условия и трябва даси доста наивен , за да им се довериш.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014
    Живее в
    София

Явно трябва да задам въпроса по друг начин:

GREE: GWH12AKC-K6DNA1A или ME:
    MSZ-AP35VGK за отопление.

Предварително благодаря.

7. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Re: AMBER или SOYAL

Gree на хартия бие отвсякъде Mitsubishi , но на практика не се знае.
    Този пост е редактиран от dokkito; 06-06-22 в 13:53.

8.  

9. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Отговор: Re: AMBER или SOYAL

Цитат Първоначално публикувано от dokkito Виж публикацията
    Gree на хартия бие отвсякъде Mitsubishi , но на практика не се знае.
    Gree на хартия не бие отвсякъде Mitsubishi Еlectric.
    Друг е въпроса,че при едни и същи цени GREE е по-добре.Както в случая.Дори няма смисъл от сравненение.
    А кой разбрал нещо друго и от къде е друга тема.

10. npm
    npm е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Jul 2020
    Живее в
    Русе

Цитат Първоначално публикувано от xps_ Виж публикацията

12 Амбър и MSZ-AP35VGK са на една и съща цена и затова още повече се чудя коя е по надежна относно отопление, работа и шум.

Ако за отговора е от значение, на първи етаж са хол и трапезария преходен общо 30 квадрата, кухня 15 квадрата.
    Погледни и Gree U-Crown R32 GWH12UB

Хубави мнения има за тази машина а е съвсем малко по-скъпа.

11. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014
    Живее в
    София

Отговор: Re: AMBER или SOYAL

Друг е въпроса,че при едни и същи цени GREE е по-добре.Както в случая.Дори няма смисъл от сравненение.

Би ли се обосновал, какво имаш предвид?

12. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

То си е ясно какво имам впредвид...ама/
    Като казваме GREE/ME означава фирмите ,а не моделите.
    Разбира се ,че нисък и среден клас на едните не може да се сравнява с висок клас на другите.
    Както в случая.Дори няма смисъл от сравненение.
    Разбира се,че като прочетеш характеристиките едва ли ще ги сравняваш....Едва ли,ако имаш нещо в главата,а не дрънкаш глупости и стотинките пт празните си джобове.Кого имам впредвид,той си знае.

Аз не мога да обясня на тези които до сега не разбраха.Финландските специалисти,които сравняваха UCROWN с най-скъпите модели съшо не можаха.
    ''С нестандартна топка се играл мача,как така климатик за 2к се сравнява с такъв за 5к....и харчат кат калорифери,а понякога даже и гърмят ...напр. в българските села,където вероятно са монтирани 80% от милиард(или?)GREE.
    Дали ще обясня или не,все тая....Според форумните корифеи GREE не стават,а MIDEA(май) трепят рибата.
    Няма лошо.
    ''Винаги има балами''....казваше един продавач на таратайки к(коли)2у.

п.с. При подобни цени най-доброто е това
    https://www.technopolis.bg/bg/Invert...FRA-3/p/651132

И няма да обяснявам защо.Има предостатъчно приказки и разглобявания (!)в тубата.А който не му се търси,ето накратко.И всички климатици на HAIER са сертифицирани в euvent,така че замерванията на ''форумните експерти'' са удар в празно пространство.
    https://haier-aircon.org.ua/jade-as3...-1u35mecfra-3/
    Този пост е редактиран от inches9; 07-06-22 в 11:36.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2012
    Цитат Първоначално публикувано от inches9 Виж публикацията
    Би ли споделил, с какво на хартия GREE: GWH12AKC-K6DNA1A не превъзхожда ME: MSZ-AP35VGK ? Отбелязвам че не харесвам Gree и това че яко ги хвалят на хартия и по рекламите. Дори смятам че при еднакви условия въпросното мицубиши ще е по-икономично от Грии, въпреки по-ниските стойности на хартия и по-малкия хардуер.
    Този пост е редактиран от dokkito; 07-06-22 в 14:59.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Inches9, май не остана тема, в която да не се палиш разгорещено и едва ли не да налиташ "виртуално" на бой с потребители с различно от твоето мнение. Изглежда сериозно страдаш от синдрома "как може някой в интернет да не е съгласен с мен". Най-нормалното нещо е по форумите да се срещат мнения на всякакви потребители, които да се различават коренно. Причини колкото искаш. Няма реална полза така да тръгваш на "война" при всеки подобен случай, дори и да си прав. Написал си личното си мнение. Добре. Чудесно е, че си дал и някакви аргументи. Не е нужно след това да се напъваш още повече излишно. Да го играеш кръстоносен рицар на "истината" (все пак от твоя гледна точка) и да бориш постоянно "неверниците".
    bobivg, brotzki, GLARYS и 1 други харесват това.

16. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    Inches9, май не остана тема,.
    А ''неверниците'' май не виждат,че във всяка тема има олигофрении,като как климатик с SCOP 5,1 харчел колкото калорифер.???
    Ти не видя ли по-горе и защо мълчиш?То е ясно защо,риторичен въпрос.И юнака го написа няколко пъти и само колегата ccankov му го каза,като се опита колегиално но нашия герой не го разбра.Както и не разбира в останалите теми,но откровените фантасмагории не правят впечатление на моралистите.
    Едно е да имаш мнение,вярно или невярно,а друго е да пишеш глупости,като горе подчертаното и всички рицари да мълчат и дори да одобряват,гласно или негласно.А като напишеш нещо очевидно се правят на ощипани моми.И сега почнали морал да четат.Ама то май точно това им е целта.
    Истина е,че такива не мога да ги търпя,както и гей парадите.
    Аз мисля,че в доста теми не съм писал-това поне лесно се вижда,както и броя мнения,да не говорим за темите за климатици.А на тебе кой на какъв ти изглежда си е твой проблем.
    И за синдромите по-кротко,още не съм питал за тебе и твоите не обсъждам.Както и на останалите рицари,с малки изключения,за съжаление повтарящи се с откровенои простотии.
    Този пост е редактиран от inches9; 07-06-22 в 16:41.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Да си кажа, че съм чел една такава тема тук (не ми се търси) за едно грее в селска къща, което си харчело баш като калорифер. Може пък само неговото да е било, или кофти монтаж, или пък като бмв-тата да не е случило на собственик.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Цитат Първоначално публикувано от inches9 Виж публикацията
    А ''неверниците'' май не виждат,че във всяка тема има олигофрении,като как климатик с SCOP 5,1 харчел колкото калорифер.???
    Ти не видя ли по-горе и защо мълчиш?То е ясно защо,риторичен въпрос.И юнака го написа няколко пъти и само колегата ccankov му го каза,като се опита колегиално но нашия герой не го разбра.Както и не разбира в останалите теми,но откровените фантасмагории не правят впечатление на моралистите.
    Едно е да имаш мнение,вярно или невярно,а друго е да пишеш глупости,като горе подчертаното и всички рицари да мълчат и дори да одобряват,гласно или негласно.А като напишеш нещо очевидно се правят на ощипани моми.И сега почнали морал да четат.Ама то май точно това им е целта.
    Истина е,че такива не мога да ги търпя,както и гей парадите.
    Аз мисля,че в доста теми не съм писал-това поне лесно се вижда,както и броя мнения,да не говорим за темите за климатици.А на тебе кой на какъв ти изглежда си е твой проблем.
    И за синдромите по-кротко,още не съм питал за тебе и твоите не обсъждам.Както и на останалите рицари,с малки изключения,за съжаление повтарящи се с откровенои простотии.
    Не се сърди бе човек. Това, което ти го написах е с добро към теб. Няма никакво значение кой прав, кой крив, кой прост и т.н. Няма как да направиш така, че винаги всички да са на едно мнение. Хората са твърде различни и има всякакви. Понякога дори някои нарочно ще те опонират за удоволствие и без никакво значение от доводи и аргументи. И твоето "палене" няма да промени нищо, а само ще си хабиш енергията.
    Всъщност, няма значение. Щом те влече си пиши каквото и както искаш и раздавай дигитално правосъдие.
    Този пост е редактиран от VanDan; 08-06-22 в 07:52.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Gree GWH12UB-K6DNA4A U-CROWN или GWH12AKC-K6DNA1A-O SOYAL
    От kiril30 във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 547
    Последно: 28-08-23, 12:42
  2. Gree GWH12YD/GWH12YD AMBER NORDIC
    От dimlubnik във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 11
    Последно: 15-03-23, 21:08
  3. Малко помощ относно Gree Soyal
    От pepkatatu във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 2
    Последно: 26-07-21, 19:18
  4. Gree Amber/C&H Supreme
    От cable във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 1004
    Последно: 28-02-21, 14:07
  5. Gree Amber GWH12YD / S6DBA1 или Gree Fairy GWH18ACD / K6DNA1D
    От fen4eto88 във форум Климатици Hisense, Gree, Chofu, Bard
    Отговори: 83
    Последно: 12-03-19, 18:17

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе