inches стига с тия хаери във всяка тема .. ти се набута но не е нужно и други да набутваш с такава пръчка ..![]()
inches стига с тия хаери във всяка тема .. ти се набута но не е нужно и други да набутваш с такава пръчка ..![]()
Не се сърдя.Не си спомням да съм писал подобни неща против твоите мнения ,независимо дали ги одобрявам или не.
Но.. не мога да трая темите да се пълнят с глупости и всички да мълчат или дори да подкрепят.Казал съм и на главния модератор,че не мога да спазвам правила на форума към определени хора и ако съм проблем за форума може да ме спира.
За ''груапата на Шаро'' ,която подминах в предните си постове прочети по-долу.
- - - - - - - - - -
И си гледай мидейките , с единствено хубаво,че им направили 2000 дупки(както твърдят едни други хора,добре занеш кои).Освен това,зашото се набутах,после си купих още един и имам2 Амбъра(за HAIER те знам че ти пречат,тъй като няма нито как да монтираш,дори няма да ти дадат да ги видиш).
За ''групата на Шаро'' както я определи един от колегите с нормално и без продуктово позициониране -rafaliev,който спря да пише във форума,поради дървени глави като твоята.
Тази група шари по всички теми с климатици за да прави продуктово позициониране на марки които им дават добри отстъпки и к2у.Освен горния колега изгони и един оъ най-знаещите и търещи колеги Stainway(по памет) и също много от собствениците на Amber ,които разбраха,че с дървени глави не може да се говори.Защо тези хора трябваше да бъдат изгонени от форума и какво печели форума от това оставям за размисъл на собственика и модераторите.Същите декларираха в темата защо напущат(не съм гледал дали това стои все още там или не).
Обаче....
Твоята цел е ясна.Много добре знаеш какво ще ти отговоря и пишеш за да започнат обиди, и наказания за потребители.а теб никога не те наказват.Ако си я изпълнил и си доволен спи си под топ модела на мидейките и не ме занимавай с глупости.
И дано вържеш още много балами да им ''моднеш'' климатиците,вероятно на промоция.
Кви щуротии само....
Извинявам се на потребителите които не им се чете (могат и да не го правят),ама провокациите са най-големия майсторлък на споменатата група.А на тези които продължават да им се вързват,аз не мога да помогна.
Този пост е редактиран от Kasap; 08-06-22 в 18:51.
Моля, придържайте се към техническата дискусия и спазвайте добрия тон!
ОК ,г-н модератор...Но...когато се говорят неща само за да цапат темата добрия тон е подвеждане на питащия.Не знам каква вина има той за да му говорят,че климатик с 5,1 SCOP харчел като калорифер и.т.н.
С това аз спирам да пиша в темата.Дано аз да съм бил проблема и питащия да стигне до правилния избор.