Здравейте хора,
ще трябва да се оборудвам с климатик(ци) да се топля зимата, засега съм се насочил към Хитачи.
Гледам една фирма (в София) _Естервил_. Та някой може ли да сподели нещо за тях?
Добри ли са? 'Истински' ли са им климатиците? Скъпо ли взимат?
също ме интересуват и други фирми които внасят/монтират Хитачи.
благодаря предварително!

да му се невиди
Момчетата работиха прилично,без много цапане,поискаха ми прахосмукачка да смучат докато пробиват,замазаха дупката отвън с гипс и сложиха ПВЦ канал за кабела до контакта...бих ги оценил на 5.Самия климатик няма екстри,3 степени на духане,таймер,няма нощен режим,но на първа степен го намирам за задоволително безшумен,лично аз бих спал без проблем,а 25 е май още малко по-безшумна.Външното тяло и то засега мърка задоволително(ще видим след някой друг месец).За сега не ми харесва само т.н. дефлектор-ламелата която се движи нагоре-надолу-ъгъла и на движение не е много голям.Има и 2 допълнителни филтъра-те са консуматив и се сменят на 3 месеца.Надявам се да съм бил полезен,ако има нещо питай.Излезе точно 1300 лв с монтажа.
Знам,че този въпрос е задаван и преди,простете за което,но колко градуса трябва да е струята която излиза от вътрешното тяло при отопление?