Каква може да е средната консумация за отопление?
Този пост е редактиран от avenger; 26-01-17 в 19:24.
Не са от много икономичните машини в сравнение с други от по-висок клас.Когато преди години бях решил да видя някаква консумация, в студените дни - под -5 градуса и надолу при настройка от 22 градуса съв виждал да дърпа между 200 и 450 вата.Обаче трудно може да се генерализира някаква средна консумация като число.
На каква степен на вентилатора трябва да бъде настроена машината?
Беше пуснат на най- слаба степен и ми дава 700 вата. На коя степен е икономичен?
ПИШЕТЕ ГРАМОТНО
Този пост е редактиран от Aleksandars; 26-01-17 в 19:05. Причина: Правопис
а защо като я сложа но ауто вентилатора духа или на средни обороти и на високи за да си стигне градусите и може ли да има някакъв проблем с работата му
- - - - - - - - - -
a зaщo ĸaтo я cлoжa нo ayтo вeнтилaтopa дyxa или нa cpeдни oбopoти и нa виcoĸи зa дa cи cтигнe гpaдycитe и мoжe ли дa имa няĸaĸъв пpoблeм c paбoтaтa мy
- - - - - - - - - -
a зaщo ĸaтo я cлoжa нo ayтo вeнтилaтopa дyxa или нa cpeдни oбopoти и нa виcoĸи зa дa cи cтигнe гpaдycитe и мoжe ли дa имa няĸaĸъв пpoблeм c paбoтaтa мy
Здравейте!Интересуваме мнението на притежатели на модела HITACHI RAF/RAC 25
и на специалисти ,които са монтирали и са запознати с конкретният модел .Знам ,че има по-добри ,но май само този може да се монтира директно на пода без да се закачва на стената. Климатика ще се ползва предимно за охлаждане.Благодаря Ви предварително!
Hitachi RAK-35RPC/RAC-35WPC- какво ви е мнението за този климатик , става ли за отопление ?
и колко долу горе му е средната конумация като кв/ч
Hitachi RAK-35RPC/RAC-35WPC,-Купих го преди месец,след дълго ровене в нета и обикаляне по магазините.Ще го използвам главно за отопление на детска стая 12кв. с северно изложение и вътрешна изолация.
Първите впечатления са ми че компресора е много тих в сравнение с Мидеята която ползвам в хола.
Доста голям набор от функции на дистанционното(показва изразходваната енергия в кв/ч)
Ако има някои да даде отзиви от тази машина моля да сподели.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 28-05-17 в 11:12.
Защо сте се спрели на този модел? 25-цата нямаше ли да Ви свърши работа?
Спрях се на този модел заради доста голямата отдавана мощност на отопление.Идеята ми е през зимният сезон да отоплявам целия апартамент с Midea Oasis MS11MU-12HRFN1 и Hitachi RAK-35RPC/RAC-35WPC,
двустаен апартамент с изложение север-юг,последен етаж и вътрешна изолация.
Този пост е редактиран от Genadi80; 28-05-17 в 12:52.
В смисъл?За 1300 лева няма да свърши работа ли?
Аз искам мнение за машината...........или и тук са само големи разбирачи..........
Този пост е редактиран от avenger; 28-05-17 в 16:00.
В смисъл, че и 300 лева да е, няма да свърши работата, която си му отредил. Защото не е конструиран да работи в такова помещение. Ако търсиш някой, който да те похвали и потупа по рамото за избора, потърси го някъде другаде. Пък и тук става, само да си по-настоятелен