А този модел как се държи с дефростите?
Все още незнам защото го купих преди месец,но предполагам че няма да има проблем с това....
Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk
Въпроса ми беше към necata2 и други съфорумци които имат наблюдения над машината от по-отдавна.
Извинявам се.....по нататък ще пиша и аз когато зяпочна да го използвам пълноценно...
Ами датчика му е сложен на правилното място,с дефроса не е имало проблем.Питал съм и клиенти не дефросва често и по време.ето къде е датчика за разлика от PSA тук е на точното място,потвърдено от колега с ПСА.
Изпратено от моят E2303 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от necata2; 30-05-17 в 15:00.
На Пса датчика е на входа на топлообменика след ерв-то,можеби там е най-студено и на много други модели е там, и нямат проблеми, зависи как е нагласен алгоритъма за дефрост. На мойто хитачи 25wx8 по сервизно го дават да е на входа на топлообменика като на пса а датчика беше на 4-5 ред сложен и дефростваше през 50мин, след преместване на входа дефроства на 8-9 часа, зависи явно и от самата машина къде е най-студено на топлообменика.
Genadi80 , дайте малко отзиви за Оазиса , шум на външно на вътрешно тяло , има ли пукане от вътрешното тяло , какъв му е дефроста(по време ли е или когато има нужда) . засичали ли сте му някакъв минимум?
Ами последният зимен сезон се представи добре.Дефрост само когато има нужда,а отностно пукане ма вътрешното тяло да чувал сам но много рядко.Конпресора ми се струва малко шумен,но може би това е ефект от мястото което е поставен.Отностно замръзване и обледеняване никога не е имало...
Работил е около 18-19 часа на ден през зимата....
Честно казано не....
ОК , и това е достатъчно , значи машината не е за пренебрегване за тая цена .
Да за цената си я бива...преди година я взех за 990 с монтажа
Благодаря за информацията , а тук марката е синоним на боклук .
Знам,знам.....
Извинявай, но може ли да запишеш едно клипче колко е шумен компресора. Любопитно ми е. Телефона с долната част където му е микрофончето обърнат към климатика, на около 10см. от него и така записваш. Нищо че камерата ще гледа тавана илш пода.
Ако решиш, но в темата за Мидеа го пусни да не се разводнява тази.