Чували сме ги - на бул. Европа, преди МЕТРО са - на края на София. Изглеждат сериозни - голяма нова сграда, нови бусове и баничарки...
Чували сме ги - на бул. Европа, преди МЕТРО са - на края на София. Изглеждат сериозни - голяма нова сграда, нови бусове и баничарки...
Само като им видиш обектите ...
Тангра :: Референтен лист
В смисъл като представител на климатици Хитачи, по скоро като за битови климатици. Продажба, монтаж, сервиз. Такива неща.
То нея чакаме да дойде че да кажем как е....
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
Този пост е редактиран от Genadi80; 30-07-17 в 10:29.
Някой друг потребител да сподели мнение за RPC-35 при работа в охлаждане
Sent from my LG-G3 using Tapatalk
давай че ще го спират модела вече , рядко изкарват повече от две години , а излязоха новите модели с новия фреон.
а щом и спа на това рпц35 значи не е толкова зле. другите забележки са някаде горе.
Здравейте,
купих си RAK-35RPC и чакам в близките дни да го монтират. Ще бъде поставен на мястото на предната машина (която сдаде багажа след близо 10 години работа). По спесификация минималният тръбен път е 3 м., а препоръчват да е 5 м. При мен обаче разстоянието е малко под 2,30 м. Доколко това е проблем и какво може да се направи?
Три метра ще са достатъчни.....При мен аз исках малко по дълъг тръбен път и за това е 3.60м и машината си работи перфектно
Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk
Този пост е редактиран от Genadi80; 20-08-17 в 13:16.