Защо не изместите външното тяло навън и да го отделите от стената ? Мястото позволява .
Защо не изместите външното тяло навън и да го отделите от стената ? Мястото позволява .
Първи впечатления в режим на охлаждане от Hitachi RAK35RPC/RAC35WPC
В последните няколко топли дни реших да го пробвам как ще работа.При 33 градуса навън,му настроих 23,и за по малко от 30 мин започна да се усеща доста приятен хлад в половината апартамент.Преди да го пусна засякох елекртомера и при 2 часа работа беше изгорил 1.2кв/ч а при проверка с бутона на дистанционното показваше 1.1кв/ч консумирана енергия...
Май ще излезе доста икономичен....
Не бързай да се радваш, тепърва трябва да пада разхода при едно темперирано помещение. Моят Хитак в разгара на лятото харчи на денонощие по 4,2кв.
На мен ми е интересно да го видя зимата на отопление колко ще харчи....
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
RPC 35 тази пролет :
Февруари май имаше едни 50 лв ама айде не съм сигурен. Не е ползван
Март 15 дни 200кв мислех че ще стане на клима но доизгорих пелетите.
Април 30тина дни :200кв
Май пак почти всеки ден : 50кв
Юни : край на отоплителният сезон.
Този пост е редактиран от estqwerty; 12-06-17 в 10:16.
Някой има ли впечатление от нано-титаниевите уасаби филтри на RPC 35?
Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk
Бая налютяват! Ама то от уасабито, като привърши и ще са по-добре.
Уасаби филтъра на моя, който по скоро се явява антибактериален, за мен е маркентингов трик и не върши много работа. Иначе, мирише вкусно.
Тези ябалковите не сам ги опитвал
Здравей Genadi80,
Спрял съм се на закупуването на Hitachi RAK-35RPC/RAC-35WPC PERFORMANCE.
Понеже гледам, че ти вече си собственик на такъв модел, би ли споделил впечатления от него?
Аз лично смятам да го ползвам предимно за охлаждане, но ако ТЕЦ-а ни извърти същия номер като тази зима в Габрово, може да се наложи да го пускам и на топло.
Та ще те помоля с 2-3 думи да обобщиш досега имал ли си някакви проблеми и ако да - какви!
Предварително благодаря!
Поздрави!
Отностно въпросите за Hitachi RAK-35RPC/RAC-35WPC PERFORMANCE,доволен сам от покупката и от работа му.Проблеми не сам забелязъл и на студено и на топло работи без проблеми.
Една камара екстри има.Аз съм доволен от покупката която направих.Дори показва колко ток е изгорил....
Благодаря за своевременния отговор, Genadi80!
В сряда ще ми инсталират въпросния модел и ще имам възможност да се запозная подробно с него. Харесах си го най-вече заради "електромера".
Иначе съм фен на Fujitsu, доколкото може да се каже - имам един ASYA12LGC и за 7 години нямам забележки към работата му. Все пак трябва да уточня, че съм го ползвал малко - само в супер екстремни жеги като последната събота например и на няколко пъти тази зима, когато парното се беше позагубило и се налагаше да го подпирам с нещо допълнително.
Освен електромера,този модел се води А++ и на охлаждане и отопление,аз заедно с него и една Мидея в тези големи жеги охлаждах апартамента до 24-26 градуса...ето и две снимки на машината.....ще останеш доволен от покупката...