324 w средно потребление ли имаш след като "влезе в обороти " и климатизира стаята ? Гледам на горното клипче некакви 100 w показва ....?
324 w средно потребление ли имаш след като "влезе в обороти " и климатизира стаята ? Гледам на горното клипче некакви 100 w показва ....?
324w след като е работил един час,на 21 градуса....100w са в началото на старта....
Sent from my Sony Xperia Z3 using Tapatalk
Нещо май пак се отклонявате от темата - има тема на кой колко му харчи машината...Колко пъти трябва да се казва?!
Извинявам се....
Е нали е снимал климатик Хитачи. Точно си е по темата, даже си трябва отделна тема Hitachi 35RPC.
Може ли някой да направи тема за този модел моля ви....Не знам защо все съм виновен, че не пиша по темата.....
Този пост е редактиран от avenger; 20-08-17 в 21:21.
Ако всеки пусне тема в която да хвали това което си е сложил на стената, ще стане пълна анархия, по-голяма от сегашната. Темата е за модели от марката Hitachi. Тоест в нея може да се пише за всеки модел от марката. Колкото до консумацията на дадена машина на даден потребител, има си тема. Нужно ли е да го повтарям? Подобни неща не помагат в избора, по простата причина че две еднакви машини могат да работят различно в различни помещения.
Може ли и аз да си направя теми за моите 3 климатика от различни марки и модели? И ако не е много нахално да направя и за 3-те климатика на сина - те са различни от моите. Въпросът ми е към модераторите-може ли?
Пфффф.....Хайде пишете само за хитачи.....разхода на ток ще е в другата тема.....
Добре де, защо видяхте само консумация в клипа. Не видяхте ли плавното развъртане от включване до 1100W за 3 минути. Същото го направих и аз, еми на този по-убавия му трябваха 15мин да стигне 890W на макс power.
Само ще добавя че външното на този модел е много тихо без никакви шумове и вибрации
Ако има желаещи да направя една демонстация на max power отново,само да не ме хокате пак....
Мислиме, че трябва. При различни външни температури. 25°,30° и 35°. Що не.