Непрекъснато ли е около 380...400W. До колко слиза преди да изключи?
Па то жега бе,що ги пускате тия климатици ? Ча пък на 26 °C ? Генади не може да им се нарадва на тия Хитачита
Привет на всички. Виждам, че сред вас има много компетентни младежи и реших да се регистрирам за да получа инфо и съвет от вас. Реших след над 11 години вярна служба на Осаката да я заменя с японски инвертор втора употреба. Помещението ми е около 21 кв.м. и кубатура около 52. Има хубава пвц дограма изложението е югоизток и е добре изолирано. В магазина който посетих ми предложиха Hitachi RAS-G22T. Лично аз попитах за този модел Hitachi RAS-NF225, но те ми казаха,че този който те ми препоръчват е по-добър. Нямам идея кое е вярно тъй като има само ейроглифи, а аз още не съм научил китайския за да започна японския. Ще се радвам ако някой ми обяснивъобще за какво става въпрос и ще ми вършат ли работа някой от тези климатици?! Между другото, този който аз харесах е със 100 лв по скъп.
Определено тези които се опитват да Ви продадат машина, не са наясно какво продават и аджеба кой модела за какво става....
Наясно са, но явно целта им е друга, а не човека да остане доволен...
Не разбрах, аз ли съм прав, или никой не е прав от мен и продавачката?!
Не сте написали почти нищо освен квадратурата като характеристики на помещението. Въпреки това според мен и двата климатика ще са малки като мощност за това помещение и в голям студ ще берете ядове. Търсете нещо с 28 като сигнатура и ако може по-ново. Тези двата са реколта 2005г. /което не е голям проблем, ако машината е добре обслужена и профилактирана/.