Живея във Варна.Холът който искам да отоплявам е слънчев и топъл. 12-ка Осака се справя без проблем с отоплението.
Живея във Варна.Холът който искам да отоплявам е слънчев и топъл. 12-ка Осака се справя без проблем с отоплението.
От чисто любопитство, защо се насочи към климатик втора употреба? По-евтин ли е? В кое населено място си? Вероятно го купуваш за отопление?
За параметрите, които си описал, климатик с номинал 2,6 kWh на отопление би ти свършил работа. Ако има как, виж за предложените ти машини какви са им спецификациите, за да си наясно.
Успех
Тестът за интелигентност е тук - "след над 11 години вярна служба на Осаката да я заменя с японски инвертор втора употреба", който е на 13 години.
Съжалявам ,че не си ме разбрал. Не разбирам японски и едва преди 2 часа от вас разбрах, че климатиците са 2005-та година. Искам да подменя моя климатик, защото харчи доста ток и мои познати ми казаха, че тези хиперинвертори са много по икономични. Разбрах от вас,че Хитачитата които ми предложиха не струват и най-вероятно ще се ориентирам към нов General или Daikin.
Този пост е редактиран от Dobroman; 10-10-17 в 22:03.
General само LMCA търси - най-препоръчваният климатик у Бг.
Този пост е редактиран от Sergey; 10-10-17 в 22:37.
Колега, има тема за климатици втора употреба-задай въпросите си там. Тук някои първо пишат, после четат. Купили са си Хитачи и си мислят, че е върха, ама дано пак да пишат през март.
Добри, ако съм се ориентирал правилно, търсиш клима за около 900 лв с монтажа за параметрите, които си посочил в първия пост, така ли?