И аз не вярвах, ама при мен става, щом целогодишно ходя бос по ламината, а съм зиморничав - под 23-24 вътрешна ми е студено.
И аз не вярвах, ама при мен става, щом целогодишно ходя бос по ламината, а съм зиморничав - под 23-24 вътрешна ми е студено.
Боби, не виждам да съм казал с климатик, не ме е хванала слепота все още.До колкото виждам съм писал, че нещата стоят по друг начин, сиреч не по темата.За топъл под не е задължително отопление.
Климатик може да топли под и още как. Дори и стенен. Който не вярва-негов си проблем.
Този пост е редактиран от rosswen; 19-01-19 в 01:56.
В празна стая и вътрешното по средата на стената, клапата отворена докрай надолу, вертикалните да разперват потока.
При мен се получава нещо такова
Вертикалните клапи са точно напред, хоризонталните са на 2-ра позиция отгоре надолу, но както казах Етереите имат голям дебит на 1-ва и 2-ра степен на вентилатора. На 6 метра от климатика се усеща полъхът на въздуха.
Джак, не се хаби. Някои хора пак няма да ти повярват. Аз ти вярвам, защото и моите клими (два от тях), вадят големи дебити на първите степени и затоплят пода значително (паркет). Хоризонталните клапи сочат надолу и струята бие директно в пода, горе-долу както е на картинката, която си качил. Вчера, докато си пиехме кафето с един приятел, точно това му направи впечатление. Без изобщо да е ставало дума за климатици, изведнъж каза: "брей (еб*ати) климатика, топли точно в краката, дори и пода е загрял!". А се намирахме на около 6м. от него. А там, където точно удря струята, майчето я излъгах, че съм сложил подово и тя се върза. Та да приказва кой, каквото си ще.
И аз имам такава играчка:
Screenshot_20190120-203759.jpg
И аз имам такава играчка:
Аа, аз и такава имам, и много други играчки имам, на батерии......