Цените са намалени, защото покрай COVID кризата и по-високата инфлация населeнието обедня и спадна и покупателната му способност.
Цените са намалени, защото покрай COVID кризата и по-високата инфлация населeнието обедня и спадна и покупателната му способност.
Малко оф-топик
На мен ми се струва леко пресилена истерията за инфлация в България. Все пак сме в борд, който свърши чудесна работа в кризата. Забелязал съм, че при някои стоки има значително понижение на цените... примерно
- климатици
-акумулатори
-техника
-алкохол
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 05-07-21 в 20:02.
Коя е тази "техника" с намалените цени. Цените на неща произведени навън и търгуващи се глобално по света, не се определят от "ситуацията" в България и нашата покупателна способност.
Додо от всичките ти климатици има един читав ,явно не си чак толкова претенциозен не преигравай
Три са, Алекси. Поизостанал си технически!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
да се измери минимума на охлаждане на новата Широкума
[mention]Alexi [/mention] , дай да е в правилната тема. Документацията, която аз съм срещал я качвам. Ако ти имаш някоя, казваща различни нещо- качи я.
абе модела е на 10г ( а е изкопиран от един японски сигурно на 20г почти 1:1 ) и пак мачка новите както си иска като софтуер и комфорт .. това е климатик който никога не изпада в он-офф ,дори като намалиш градусите с 1-2 - слиза си на 100-120 вата дори да е -15 и чака да паднат градусите до зададените .. после си вдига на колкото трябва да поддържа
https://eviss.bg/shop/%D0%BA%D0%BB%D...psa-rac-25wsa/
Абе вярвам ти за управлението на компресора, ама наистина много мъничко тяло за топ модел. Някак си повече вярвам на документацията, че не може да извади кой знае какви дебити с ниски нива на шум. Нито дължината е голяма, нито дълбочината на вътрешното. Като гледам при Широкумата, положението е подобно. И там сигурно е сбъркана документацията?
абе топля почти 30 квадрата с него ,дебитите са си съвсем наред .. при МХИ като има ниски дебити на 1 и 2 сякаш ги ползва някой .. чета за 3та ,4та все само и само да не офи .. тялото не е малко на живо ,има по голямата турбина макар да е късо и е 11 кг ма тоя модел 10 годишен няма смисъл да се коментира .. макар че от тогава насам тръгнаха назад климатиците и в момента са пародия като цяло
Четеш за средния клас. Тия работи с дебити/шум изобщо не са ала-бала, убедил съм се многократно. Като паднаха студовете, ЗМХ се справя на по-ниска степен и шум, спрямо Тошибата, именно заради по-голямото тяло и дебити. При това и до -15 се справя без проблем на ниските степени, а поддържа високо задание. Имал съм машина с малко вътрешно тяло и лошо съотношение дебити/шум. Разликата е космическа, в сравнение с Хевито. В 30м2 много ясно, че 30++дБ няма да те дразнят. Я си го сложи в спалнята, тогава пак сравнявай. Нищо лично, ама сравнявате машините само в един аспект, а това определено не е коректно и обективно.
П.п. Моите и двете над 2-ра не работят, а правят по 24-25гр на -15, та не знам какви са тези 3-та, 4-та степен.
Весели празници!
Този пост е редактиран от rosswen; 24-12-21 в 19:19.