и доста по добре от актуални японски модели .. поне това което е налично ново
Новият Акебоно не беше ли със същото външно тяло?
- - - - - - - - - -
- кекав капак
- още по-кекави филтри
- напълно безполезна прахосмукачка(бръмчалка)
- ако е оборудван с панасонишки мотор, разглобяването на вътрешното тяло ще е голям филм...
Съгласен съм с крайното заключение на руснаците - това е климатик ставащ само за изложба...
абе на фона на консервите с по 30 кила за 12ка външно тяло е доста сериозна машина .. ако поне малко прилича на стария модел няма огъване при никакви условия ..а филтрите са най доброто което можеш да имаш като филтър на климатик .. това че малоумника го е скъсал е отделен въпрос ,за такива като него има филтри от рапицова мрежа
[mention]Alexi [/mention], вътрешното тяло на твоя е светлинни години пред това. Това изглежда много лефтерна изработка. Абсолютна противоположност на външното тяло. Колкото външното е масивно, толкова вътрешното лъха на некачествено и евтино. PSA/PSB че май и PSC бяха съвсем друга бира. Там качествената сглобка и хубави материали си личат от километри.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Това на клипа не е ли Hitachi Shirokuma?
Имам го от около 2 седмици в детската стая,не съм го спирал от тогава.
За сега нямам никакви забележки,нито от климатика,нито от монтажа извършен от MEGA.
Мненията на някой форумни "специалисти",изобщо не ме вълнуват...очевидно такъв климатик са виждали само на картинка....
DSC07182.jpg
DSC07180.jpg
DSC07179.jpg
Този пост е редактиран от iveto; 04-07-21 в 08:57.
красавец е ,ще споделяш впечатления зимата как е на отопление
Благодаря,но съм на ТЕЦ,климатика е предимно за охлаждане,и евентуално за преходния период 1-2 седмици ,преди да пуснат парното.
[QUOTE=iveto;1007287климатика е предимно за охлаждане[/QUOTE]
Жалко за хубавата машина, само на охлаждане да се ползва.
Milanov,както винаги,мненията ти във форума,са особено ценни за мен..
Направо се очудвам ,как до сега не си попитал,откъде съм намерил сивите канали за тръбния път...
Хубавото на кризата е, че цените на климатиците паднаха.
Който търси, в момента може да пазари на ниски цени.