А температурата сутринта онзи ден беше?Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Температурата на входящия въздух беше?
Хайде като ще правим сравнение, нека да са известни всички, условия, защото иначе е малко манипулативно.
Забележка: Не съм притежател на климатик Хитачи, нито ги продавам или да съм свързан по някакъв начин.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 1Одобрявам
1Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  ), че автора на темата има и Хитак и "...уджик 12 LGC". Също така, въпросният човек има и малко мозък в главата си за да може да прецени плюсовете и минусите и на двата. Нямам представа колко климатика си монтирал и не ме интересува, но доколкото разбирам нямаш монтаж на такъв Хитак. А аз ги наблюдавах цяла зима и имам някаква представа за работата и на двата. Не ми звучи сериозно човек като теб, занимаващ се професионално с климатична техника, да прави заключения на базата на...нещо си, без да познаваш добре едната от машините.
 ), че автора на темата има и Хитак и "...уджик 12 LGC". Също така, въпросният човек има и малко мозък в главата си за да може да прецени плюсовете и минусите и на двата. Нямам представа колко климатика си монтирал и не ме интересува, но доколкото разбирам нямаш монтаж на такъв Хитак. А аз ги наблюдавах цяла зима и имам някаква представа за работата и на двата. Не ми звучи сериозно човек като теб, занимаващ се професионално с климатична техника, да прави заключения на базата на...нещо си, без да познаваш добре едната от машините. , та от време на време поглеждам измервателното уредче, което показва консумацията на "Москвич"-а. Средно се върто около 350/370W, при най-ниска степен на вентилация на турбината. Това е супер, като се има предвид, че 3 от стените са външни, а над мен е само небето. Мислех, че този сравнително неевтин климатик има много елементарен и доста ефикасен(но понякога доста дразнещ
 , та от време на време поглеждам измервателното уредче, което показва консумацията на "Москвич"-а. Средно се върто около 350/370W, при най-ниска степен на вентилация на турбината. Това е супер, като се има предвид, че 3 от стените са външни, а над мен е само небето. Мислех, че този сравнително неевтин климатик има много елементарен и доста ефикасен(но понякога доста дразнещ  .
 .