Здравейте,
Интересува ме HITACHI RAS/RAC-E14HB дали има авторестарт?
Здравейте,
Интересува ме HITACHI RAS/RAC-E14HB дали има авторестарт?
Всички европейци имат, и този има.
Климатикът е добър ,не отговорих до сега заради меката есен и исках да видя как работи при по-ниски температури.Във Благоевград тази зима има доста мъгла и температурите падат до - 5 градуса, тези условия са най-трудни за климатиците.Отоплявам хол 24 кв. със пвц дограма без външна или вътрешна изолация.Климатика е настроен на 21 градуса и в стаята е повече от комфортно,настроен е на най- слабия вентилатор и не се чува как работи, външното тяло не се чува изобщо даже да седиш до него.Преди това този хол го отоплявах с инверторно LG 12 и зимата беше ад то бяха дефрости, бучене, шум добре, че се отървах от него.На Хитачито дефростите са къси 1-2 минути и започва да духа топло още преди да е размразило напълно външното тяло.
Този пост е редактиран от avenger; 24-12-15 в 11:29.
Здравейте, заявих този модел климатик: HITACHI RAS/RAC-E10HB, но чета колкото и оскъдна да е информацията, че не са добри. Да го отказвам ли?
За какво помещение е предвиден - квадратура, изложение, дограма?
Имам 4,3 тях са Хитачита, две 14-ки и една 10-ка. Ползвам ги вече трети сезон. След януарските минуси твърдо мога да кажа че се справят перфектно. Работят много тихо. Включил съм им еко функцията която на практика ограничава компресора на около 60% от мощността, и постигам без проблем 25 градуса.