Да то има за архива, къде се слага тоя резистор
>>
Да повдигна темата с един въпрос.
Работят ли ви все още старите дараци?
Работи с една смяна на електромотора на вътрешното тяло за сега, а и едно пристъргване се чува от време на време от външното тяло, дали перката задира в пластините или нещо друго незнам.
моя охлажда целия апартамент ,чат пат вижда зор в тия жеги ,днес се беше форсирала турбината на макс (25 зададени ,колко е не знам но е приятно хладно ) .. моторчето е проблемно ,докато не му смениш лагерите с читави после се кротва ... моя на отопление има някво гъргорене от външното тяло ,понякога го чувам в помещението .. преди години го нямаше ама вече наближава 10г машинката .. на охлаждане го няма ,външното е като изключено
Моя ще го местя в друга стая.
Иска ми се при демонтажа да го измия основно и да подменя лагерчетата на турбинката.
Има ли информация какво точно се разглобява и как?
Относно миенето - на автомивка ли да го занеса и трябва ли да се махат платки и т.н.?
разглобяването на самото тяло е бавен процес ( сложна машинка с много екстри ) ,самия мотор е на Панасоник за него има доста писано - лагерите оригиналните са китайски от 15 цента ,сменят се с нещо читаво и забравяш за тях .
Днес демотнираха вътрешното тяло на климатика.
Разглобил съм: бялата кутия с капака, махнал съм прахосмукачката, кутията на платката е разхлабена - не знам дали може да се махме цялата платка без да се разкачат букси. Искам да занеса вътрешното на автомивка и да бъде измито. Кажете как да махна платката.
Също така ваната отдолу - има две щипки - тях съм ги отделил. Отвил съм в ляво винтчето, и мога да надигна топлообменника. Ако развъртя винтчето на оста на двигателчето на турбината ще махна самата турбина, но не мога да отделя ваната. Какво пропускам?
Тези, дето "демотнираха" вътрешното тяло не знаят ли как се разглобява?Тялото може и в банята да го измиеш, като развиеш слушалката от маркуча, с по - силна струя.На автомивка със сигурност ще изкривиш ламелите, ако миеш топлообменника, тъй като налягането е доста високо.
Относно лагерчетата. Намерил съм 608 zz KVL и NSK 608 D.
Японския е с някаква капсуловка, но не е метална. Дали ще свърши работа?
https://www.hrdbearing.com/nsk-608d-bearing
Здравейте колеги,
От доста време не съм писал, малко и носталгията ме обхвана, но си имам и болежка с 1вото ПСА.
Сменях миналата година лагери, като същевременно с това му направиха и една пълна профилактика. Сега обаче, 10тина месеца по късно - машината не охлажда добре и на всичкото отгоре турбината е хванала яко не мръсотия а мухал.
Според мен нещо при демонтажа на вътрешното е изпуснал фреон, но това за мухала ми е много странно... Преди това никога е нямал такова нещо.
Споделете мнения как да го изцерим Хитака.
п.п. Повикал съм господата отново за обслужване, ако съм късметлия до края на август може и да ме огрее.
При мен едното Хитачи юли месец работи целия месец без да се спира с отворени врати охлаждаше целия апартамент, турбината беше чиста и след 1 месец работа беше цялата в мръсотия и мухъл. Работи само на тих решим и си мисля че много влага е събирал. Изчистих си я доста лесно без демонтиране с пръскачка и препарат, но се слага и от тия предпазни като чувал да се отича водата.
Сега погледнах снимката много зле изглежда, най вероятно и не прави достатъчно дебит, с почистване и може и да се оправи климатика и да няма нужда от фреон.
Този пост е редактиран от mystikalrs; 13-08-23 в 18:27.
Моето MHI 35ZS-W съм го пуснал на охлаждане в началото на юни без да съм го спирал на 25-26 С ,монтирано е в хол и охлажда целия апартмент, но такава мухъл и миризми няма и не е имало,викай техниците да му замерят фреона.
Измиха го, боднаха му лекарството. Ще го видим на зима.
- - - - - - - - - -
Здравейте колеги.
От фирмата която обслужва климите, получих оферта и то доста съблазнителна за новата Широкума. Най вероятно, PSA ще си търси нов собственик.
Какви са всеобщите мнения за PSE?
защо е толкова прашна платката ,горния капак да не би да липсва .. относно новата Широкума ,като хардуер е по слаб ,но ще е прилична машина също