Бухайте латекс или други емулсии по таваните и стените на баните и сухите помещения и се чудете що мухлясва това или онова.При мен защо нищо не мухлясва в банята без каквито и да било препарати.
Бухайте латекс или други емулсии по таваните и стените на баните и сухите помещения и се чудете що мухлясва това или онова.При мен защо нищо не мухлясва в банята без каквито и да било препарати.
Нямам латекс в банята, а мухъл си се появява за дни. Моите се къпят по 30мин. по няколко пъти на ден. И аз често мажа с препарат - последно ползвам Доместос. В пристройката, след като баща ми почина януари, не се отваря много и на едни стъпала има метално перило от дебела тръба и цялата беше покрита от мухъл. Просто доста валеше последните месеци и много влажен е въздуха. Та има ли влага, има и мухъл. Няма спасение.
Genadi специално за теб !
Единствения климатик които видях в Созопол различен от Мидея и Осака
Работещ супер тихо ( намира се на улицата и ако не се загледаш няма да разбереш ,че работи)
П.п.
незнам защо телефона качва снимките обърнати
Монтажа за вимакс е направо перфектен
Хубави снимки.Това външно незнам точно на кой модел е?
Този пост е редактиран от Aleksandars; 17-08-18 в 10:50.
Хубави снимки, ама от тях ми се схвана вратът. [emoji16] Гена, стегни се в кръста и отгатни модела.
Този пост е редактиран от Aleksandars; 17-08-18 в 10:49.
Добър ден на всички.Днес забелязах нещо доста интересно при този модел.Пуснах едната машина на 16 градуса на охлаждане с вентилатор на макс и ват метъра както се очаква скочи до 1250 вата,след което му зададох silent и ми направи впечатление че външното започна на намаля оборотите а ,моментната консумирана мощност падна на 650 вата.
Интересно дали тази функция за сън,ограничава компресора да работи на около 50 процента мощност.
В сервизното не пише ли какво върши тази функция? При МХИ silent ограничава максималните обороти на компресора, като си има табличка, при кои модели, с колко. Може и при Хитачи да е така.
Сигурно точно това прави. При всяка марка се казва по различен начин. Но изхождайки от това че silent и low noise е почти едно и също сигурно ограмичава компресора. Интересно дали ще свали и минимума ...
Ааа, да бе всякакви видях пък аз, знайни и още повече незнайни. Ти май повече каките си гледал?
Даже видях много с компресори от другата страна, не бях виждал досега.
При задание на най-ниският вентилатор е нормално да има ограничение на максималното развъртане.
Ако няма предварително, то то ще се случи след малко време когато температурата на ТО стане критична за режима и пак ще се наложи ограничение.
Да, ограничава компресора. Честотата на компресора се ограничава в зависимост от температурата и оборотите на вътрешния вентилатор. При по-слаб въздушен поток съответно се намаля и честотата на компресора. С понижаване на дебита на въздуха, намалява superheat или т.нар пренагряване, това може би е като предпазна мярка да не засмуче недоизпарен фреон.
Край морето е влажно за жалост.
60% влажност в момента на отворени врати и прозорци на затворени става 80%. Меря с четири уреда.