Това по 4 - една 24-ка чиго или нещо подобно. На решетката на перката се бяха запълнили отворите даже.
Това по 4 - една 24-ка чиго или нещо подобно. На решетката на перката се бяха запълнили отворите даже.
в тия мъгли е нормално ,да не ви снимам тошибата от подписа ми - ледено блокче е както всяка година ( преди 2г изкриви тавата леда и сега си е крив целия климатик ) ,добре ,че е 16ка че се справя с помещението
Да, и аз още първия път като чух се обадих на продавача/монтажника. От тогава дойдоха 1 път след мнооого време, махнахме предните 2 пластмаси и после щеше уж да дойдат на другия ден - добре че си го монтирах обратно сам, щото иначе така щеше да си седи - не дойдоха, аз и не очаквах да дойдат...
- - - - - - - - - -
Оказа се че и с звънене на продавача/монтажника няма да се оправи. Затова писах тука, да се опитам нещо да си оправя сам, НИКОЙ няма да дойде да ми оправя нещо за което вече е зел пари и е забравил, и това за него е вече само разваляне на хатъра. Аз ако можех да ги направя тия всичките работи, щеше да ги направя отдавна, не ме мързи, просто не разбирам от такива неща, и знам много добре колко време и мъки ми отнема да си сменя гумите, кухненската батерия, и т.н. Затова предпочитам да платя на някой който му лепнат тия неща да го направи. Така ми е в главата - всеки да прави квото разбира, не секи сичко.
- - - - - - - - - -
http://krasitrad.com/box/UzhasiHitachi.mp4
тука трябва да се съедини четворката към mp, иначе не ми го прие.
- - - - - - - - - -
http://krasitrad.com/box/UzhasiHitachi.mp4
4 трябва да е залепена към mp естествено
- - - - - - - - - -
Хубавото е че при мене няма още година даже. Белким се отсучи Ама за това някой трябва да я пипне.
Този пост е редактиран от funfunfan; 05-12-18 в 22:38.
Това на мен не ми прилича на пукане от температурни разширения.
Такива се работят по законов ред. Подайте си официално рекламация и гледайте пред Вас да я запишат в книгата за рекламации. После срок 30 дни по закон и ако не-КЗП. Хората трябва да си научат и да си търсят правата. Другото решение е "Глок" и валериан.
Това трещене не спира ли по някое време ?
Като го усукваш на ръка пука ли пак ?
Сякаш е движеща тази част която пука , може и да е турбината ...
Нещо линка е прецакан,качи го в youtube и после го качи тук.
П.С.Минала година имаше един потребител който имаше проблем само че с 9-ката на модела.Слем малко ходене по мъките и КЗП му върнаха парите.Мисля че ти си единствен който има оплаквания и може би некачествен монтаж.
Кажи коя е фирмата монтирала машината?
Не е прецакан, просто трябва да съедините 4 към mp... иначе форума не ми прие линка. Файла е UzhasiHitachi.mp4 и се намира на http://krasitrad.com/box
- - - - - - - - - -
Не е нужно да го суча, отъкдето и да го допра, пука, най-пука като го пипам отстрани и долу на пластмасата към стената, отпред вдясно като натисна леко с пръст. Ама иначе си пука където и да пипнеш. А има и някво трещене отвътре. Подобен звук чувам като пипна леко черните насочващи перки отдолу в дупката - изчаткват като се опрат отзад. Трещенето спира, ама както казвам и в видеото, ако ми го направи това 4-5 пъти през нощта, това по 12 минути... значи се събуждам 5 пъти на 6 часа, сметни ми съня... А често от нерви после хептен не мога да заспа. На 100 години за първи ми се случи да ме боли глава, аз в живота ми не знаех кво е...
Този пост е редактиран от Genadi80; 05-12-18 в 22:13.
Трябва да се издърпат наново тръбите, да се огънат, както трябва и да се изтеглят навън така, че вътрешното тяло да се окачи свободно на базата. Само човек с опит може да се справи. Не и този, който го е монтирал. Лятото може и да прокапе.
Някои вътрешни пукат при дефрост. Нека човекът да хване с двете ръце отстрани вътрешното тяло и да опита леко да го повдигне нагоре. При правилно монтирана машина, трябва с лекота да се премества с около половин сантиметър (малко по-малко) нагоре и надолу. Трябва да стои окачено на базата, подобно на картина на пирон в стената.