Rumb@ta, не знам колко са климатици Хевитата, но аз като потребител намирам единствено "тракането" за проблем, а то явно не е само при Хеви, и при други "скъпоценни" и хвалени марки се проявява.
Rumb@ta, не знам колко са климатици Хевитата, но аз като потребител намирам единствено "тракането" за проблем, а то явно не е само при Хеви, и при други "скъпоценни" и хвалени марки се проявява.
Аман от всезнайковци! И тоя форум стана като всички останали. Човек пита за едно и накрая се стига до коментиране на съвсем други марки и модели. Кой, каквото има, да си го каже, може да няма нищо общо с питането. Пълна пародия!
Майтап да става всички си имат кусури.![]()
Смея да кажа че при Хитачи втулката не е проблемна .. сменил съм в годините две хитачита а покрай мода на дефроста видях още 10тина на живо млади и стари модели . При колегата има някакви допълнителни обстоятелства шума е доста специфичен .
Alexi, аз затова написах, че шума е идентичен и да не се търси проблема само във втулката . Но някои хора явно го разбраха като заяждане.
И Мидея не са климатици, и AUX , и Samsung и ....
Сетих се за един стар виц :
Майстори отишли да ремонтират училище. Имайки в предвид грубия им език, директорът ги събрал предварително и им казал:
- Тъй като тук е училище, моля ви да се въздържате от груби изрази и псувни.Вместо “да те е*а” да казват “не си прав”.
Така всичко вървяло добре... Един ден обаче, Пешо изпуска кофа с боя върху главата на Иван...
Иван тъкмо да го напсува, и се досеща, че са в училище и благо казва:
- Пешо, не си прав. И майка ти не е права, и баща ти не е прав и изобщо целия ти род не е прав...
![]()
Колега, според мен е добре първо да провериш първо нивелацията.
Ако се чува отляво, там се намира втулката, лагера няма как да се разтропа след половин година.
При леко сръчни ръчички втулката се изважда за 10 мин. с мотането. Можеш за нея да използваш това: https://www.home-max.bg/carlube-litieva-gres/
При максимално натоварване няма външно което да не бръмчии там колегата да си провери нивелацията
![]()
Обикновено тези машини работят много под максимума си, без да се тормозят.
Тука влиза ли активен потребител, който да има Hitachi RAK25RPD/RAC25WPD?
Искам да го попитам нещо на лични.
Имам
RAK42RPD/WPD Performance, но от скоро.
За сега се държи прилично при охлаждане на 34кв.
Този пост е редактиран от the inquirer; 07-07-20 в 00:06.
Някой може ли да преведе какво означава грешка 004. 4мигвания на оранжевия лед на таймера.
![]()