Става Африка сега ще видиш като навън почне да хрупа снега дали става Африка с тая мидеа най лошото е че с тия китиаски клими харчите ток колкото за три японски и зимата като спре аеца ще стрдаме всички.
Става Африка сега ще видиш като навън почне да хрупа снега дали става Африка с тая мидеа най лошото е че с тия китиаски клими харчите ток колкото за три японски и зимата като спре аеца ще стрдаме всички.
Заводите лапат много, ама много повече ток. Нищо , че са приватизирани и уж са западняшки. Хич и не си мислете , че супермодерното и и уникално руско оборудване е сменено. само се ремонтира. Лошото е , че вземат да вдигат мощностите, а АЕЦ няма вече.Първоначално публикувано от airclima
На National-а мястото му не е тука.Първоначално публикувано от d0rian
Също и на LG-то.Първоначално публикувано от d0rian
Преди месец при +10градуса видях напълно обледенено LG ...
dOrian,ти,като работещ в сферата на климатизацията,имаш ли си представа какво е NATIONAL?Влез в www.ctlg.national.jp и ще видиш за какво става дума.Въобще как можа да сложиш тая марка до Хайер не знам ...Айде лек ден и ,dOrian,чети повечко литература за марките климатици,че така се излагаш.
lupo, за LG нещата винаги ще бъдат спорни, защото ги сглабят както в Корея, така и в Китай. А това май има известно значение. Колкото до National... имам толкова малко инфо за тях, че чак не ми се търси![]()
С 9-ка за 85куб.м потребителя ще трябва да стои в къщи с палто и ръкавици.Първоначално публикувано от d0rian
Мисля, че обсъдихме точно това вече - става дума за маскимално допустима кубатура, която климатика би могъл да отоплява на пълна мощност. Това, че повечето от вас са свикнали да виждат нискокачествени климатични технологии не означава, че всички са такива. Моля ви поне се опитайте да прочетете за какво става дума. Най-лесно е да се хванеш за една реплика извън контекста на всичко и да изкажеш "експертно" мнение
Моля те спри да пишеш и да се излагаш с глупостите си! Евтините LG се сглабят в Турция! След това следват китайските и накрая, евентуално по неведоми пътища до България може да стигнат и корейски. LG не е марка за качествени климатици! Това че има хора, които се връзват на шарените им рекламки си е друг въпрос. А да сложиш под един знаменател Hitachi и National с Neo, Elite и т.н. измет... Просто нямам думи!!!Първоначално публикувано от d0rian
Това говори достатъчно за твоето "експертно мнение".
![]()
dOrian,точно хора като теб,които се занимават с климатична техника,продават и т.н. трябва да са най-много информирани.Всеки,който иска да е в час ще намери време за да "потърси" информация,защото на българина му писна от Осаки,Краун-и и тем подобно боклуци.Българина ,по мои наблюдения,влезе малко в час и ако не в КЕШ/поради високите цени на марковите клими/,то взима на изплащане ,но маркова стока,дали ще е японска с йероглифчета,или японска ,предназначена за Европа...все тая.Затова хора като теб трябва да са в час,а не да слагат марката НАЦИОНАЛ в един кюп с LG,HAIER и т.н.В моя град всичко/около 95 процента/ са зарибени от ОСАКА,LG и други долнопробни марки.И много малко хора като гледам ги пускат...знам ли защо?Фирмите ,дето ги продават са в некви малки гаражчета,стопаните на тези гаражчета и бъкел не знаят ,аджеба ,кво е тва животно ИНВЕРТОР,те не знаят и принципа на работа.Те са свикнали да облъчват хората...обикновените хорица като чуят ОСАКА и вече изпадат в транс..звучи японско...И после почват ходенията по мъките,идва монтажника...казва ти ..."абе,кой те караше да купуваш такъв климатик...аз не разбирам от инвертори...що не си взе един конвенционален..."Не разбираш от инвертори,ама що ми взе парите за монтажа,за профилактиката???Затова бъдете по-информирани от потребителите,господа,дето се занимавате с продажба и поддръжка на тоя вид техника!Първоначално публикувано от d0rian
LG не е несериозна марка. Не всички продукти на LG са качествени, но наистина има и добри. National ги няма в нито една сериозна класация по продажби или качество и затова не мисля, че те са някаква сериозна марка. Аз продължавам да смятам Carrier, Fujitsu, Panasonic, LG за сериозни производители
National и Panasonic са марки на Matsushita Electric ... Първата се използва предимно в Япония и региона, а Panasonic....всички знаят.
edit:// за да видиш, че не те будалкам нещо- иди на http://panasonic.co.jp/appliance/global/index.htm и сменяй да е на английски или японски. Когато страницата е на jp- отгоре пише National, а когато е eng- Panasonic...
Пожелавам ти някой ден да можеш да си купиш чисто нов климатик National ...Първоначално публикувано от d0rian
Кажи къде продаваш климатиците та да не минаваме от там като пазарим ?
Първоначално публикувано от llll
dOrian,помисли в/у нещата,които си написал,братче...недей продължава в същия дух,щото се излагаш...помисли не като дилър ,ами като човек от народа...имаш ли си представа за марката НАЦИОНАЛ...май нямаш,кви класации,кви пет лева бе човек...написах ти сайт да погледнеш за кво иде реч...Що говориш наизуст не мога да разбера...Спрете да облъчвате хората с долнопробните марки...LG може да е силна в друга сфера,но не и климатичната.Куцо,кьораво и сакато,взе да прави климатици...плазмени телевизори...абе човек,хората не са вече толкова тъпи,и аз се присъединявам към lupo101,пожелавам ти да имаш възможността да притежаваш такава машина някой ден!повече не ми се говори,щото тва са офф-топици,ама ти се поспри и недей говориш врели-некипели!Първоначално публикувано от d0rian
Ще ви помоля малко по-кротко и конструктивно да спорите, без лични нападки.
ru-boy,аз се извинявам,ако съм обидил някой с нещо,тонът ми е съвсем спокоен и нямам нищо против критиките към мен от всички в тоя форум,но да са обосновани.dOrian,лично на теб се извинявам,ако съм те засегнал с нещо,големи хора сме и аз мисля че просто спорим,не съм обявявал война на никого![]()