jori-Искаш ли да те убедя? В сервиза се търкаля един Келон,утре ще го подкарам на + 15 да видя и ще ти пиша.Възможно е таймера да се включва при опр.условия
Тъкмо щях да питам Велев като нашия фен на Мидеите.
Преглед за печат
jori-Искаш ли да те убедя? В сервиза се търкаля един Келон,утре ще го подкарам на + 15 да видя и ще ти пиша.Възможно е таймера да се включва при опр.условия
Тъкмо щях да питам Велев като нашия фен на Мидеите.
Ами станах им фен защото какви ли не марки са ми минали през ръцете и тия като части и налиност на модели и цени ме устроиват.
Ванко,не можеш ме убеди.Преди 4-5 години,като беше бума на китайските машини/и на замръзващите/съм разучавал схемите на повечето китайци.Всичките са с някакъв алгоритъм с по 4-5 условия за да включат дефрост/независимо дали са с датчик външен или без/.
Аз съм ставал фен на много марки,но след това се намесва финансовият отдел,икономисват по 4-5 долара от машина/на 1 млн.машини са 5млн.долара/и работата се ос*ра.
Така е има алгоритъм и с това съм съгласен но наистина икономията е гадна работа.
Когато бачках за Аладин(Технолукс) се убедих,че от написаните им алгоритми (които братята китайчета са ПРЕПИСАЛИ) до това,което виждам и измервам има Балкан-разлика,т.е.нищо общо с написаното.
И между другото-бях в Русе сервизния им техник две години и за общо 10 000 продадени климатика до 2000 г не съм забелязвал да замръзват-бачкаха страхотно и на -5 и на - 25 ( имаше няколко дни в Русе такива)
Те и затова замръзват,защото имат отклонения от алгоритъма или дефектни датчици.Дайкин правят по една промяна на три години на моделите си.Китайците пускат по 10 нови модела на година и ние им обираме пешкира,защото не са си направили изпитанията и ние сме им като опитни мишки,и винаги нещо им е сбъркано.
Това не е вярно,първите Елити/Галанц/ 100 от 100 замръзваха.Същите бяха и Пролукс-те.Смениха се хиляди датчици.машините бяха крадени 1към 1 от един модел на Панасоник.на втората година започнаха да се сменят стъпковите моторчета-100% дефектируемост за 2 год.
И по моя въпрос за сега нищо не разбрах.Знае ли някой изобщо в какво се състои проблема ??? :081:
Аз съм бил последните години и нямам наблюдения за началото.А за моторчетата-сменяхме платката с управлението,а не самото моторче.Куцаха откъм разпрограмиране при токов удар и клапата не се отваряше,когато работи.
bobovo,aз не разбрах да имаш някакъв проблем.Ти се жалваш,че не ти включва дефрост/въпреки че няма нужда да включва/.Ако имаше нужда,а той не включваше ,досега да беше станал айсберг.
bobovo-да вземеш да си прочетеш ЛС,обяснил съм ти го на половин страница.Ако нещо не си разбрал,задай конкретен въпрос.И няма нужда да пишеш в червено,и така си виждаме.
Е,това със платките са им новите проблеми,заедно със скапването на лагерите на вътрешния мотор,който е като консерва и нямат смяна.Цитат:
Аз съм бил последните години и нямам наблюдения за началото.А за моторчетата-сменяхме платката с управлението,а не самото моторче.Куцаха откъм разпрограмиране при токов удар и клапата не се отваряше,когато работи.
Е,това с лагерите е на незнам си колко години веднъж,и на доста маркови е така.Не може да се нарече кусур по никакъв начин.
Е,при тях е масово
Вчера едно момче ме пита за неговия елит слаган преди месец. Защо се включвала турбината сама след известно време при изключен климатик гаси си климатика прибира се от работа а тои си пуснал фана без да свети индикация или да отвори лоодера. И това е само на месец климатик.
Гори един кварц на платката