Търся впечатления от притежателите на климатици Midea MSG 12 HR.
Много тихо вътрешно тяло и малко шумно външно.Охлажда добре.Нямам само наблюдение каква е консумацията на ток,имам го от скоро.Като цяло съм доволен.
Търся впечатления от притежателите на климатици Midea MSG 12 HR.
Много тихо вътрешно тяло и малко шумно външно.Охлажда добре.Нямам само наблюдение каква е консумацията на ток,имам го от скоро.Като цяло съм доволен.
Не намирам вътрешното за много тихо нито външното за много шумно...
Машината е класика на нашия пазар - работи /охлажда и топли/ при поносими експлоатационни разходи. Не очаквай чудеса, обаче !
Вътрешното тяло наистина е много тихо,поне при мен не се чува изобщо.Сега при най-големите жеги охлажда много добре....Какво значи "ПРИ ПОНОСИМИ ЕКСПЛОАТАЦИОННИ РАЗХОДИ?"Първоначално публикувано от echo
Хайде някой да каже колко часа на ден работи климатика му за охлаждане и колко плаща.Аз и сам мога да разбера, но трябва да изчакам още 1 седмица ,така ще бъдем полезни и на хората който им предстой да си вземат този модел да знаят долу-горе какво вземат ,благодаря предварително На мен ми монтираха този модел преди 1 седмица точно и за сега е добре само,че пука доста когато включва и изключва компресора,а и на вътрешното тяло на шлюзите се получава малко конденз но когато премине на режим вентилатор за 5 мин и изсъхва,но това беше само когато бяха големите горещини то даже пишеше в инструкциите ,че ако навън е над 43 може да се получи така,дано да е от това други забележки за сега нямам
Днес забелязах,че има 2 лампички на вътрешното тяло, който не знам за какво са.На едната нищо не пише а на другата пише PRE-DEF. някой ако знае моля да каже
Аз случайно разбрах,че това PRE-DEF. значи ,че климатика се размразява когато е пуснат на отопление.Това разбрах когато резглеждах една тема.А сега остана въпроса с лампичката на която нищо не пише на нея?
Да и мен ме интересува за какво е тази лампичка на която нищо не пише?...И още нещо важно-ако се развали дистанционното има ли начин да се управлява климтика?Зщото по вътрешното тяло няма никакви копчета.Първоначално публикувано от martin_petkow
Ами попринциш в упътването пише,че може но аз не видях такива копчета.Първоначално публикувано от krasiika
Има бутон ама трябва да погледнете по-добре !
имам такъв и се ядосвам - не е много сполучлив
най-големия му проблем е че продължава да върти като размразява и хладното влиза при мен
Лудия преди време ми продаде Делонги Дарел - бетонен климатик макар и сплит сиситема!
Ти сигурен ли се,че климатика е влезнал в дефрост?Защото тогава трябва да работи само компресора,а вътрешния и външния вентилатор да са спрелиПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
Абсолютно сигурен съм - нали специалист ми го каза .
Аз не разбирам от тази техникаи си повиках спец , кото от 12 г само с това се занимава - та той ми обясни защо е така.
Точно при този модел при "Defrost" идиотите не са го направили да спира фана и на вътрешното тяло , а е трябвало.
ако има начин да го спра - то това е само с дистанционното като спра климатика , но тогава вече ставаш роб на климатика .
Както казах Дарел-чето е пъти по-добро и ако се вярва на градусите по дистанционното на еднакви градуси мидеата е по-слаба .
КАто цяло става , но аз съжалявам за тази си покупка.
А този модел инвенторен ли е?
не е - сплит системка е.Първоначално публикувано от desire