Здравейте, в София съм, търся да си взема Мидея 12ка, MSG-12HR (казаха ми, че MSF-12hr не са много надеждни). Бихте ли ми препоръчали някоя фирма, където да не е повече от 670-680 лв с монтажа, а и да е по-скоро монтажа? Намерих много фирми, но някои искат 200 и повече лева за монтажа, други ме пращат за след месец ?! Насочих се към Про клима, 2 пъти вече ме отлагат, търся ги за да им дам париАко се намерят други, Про клима ще получат това:

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Про клима искат 670 лв с монтажа, което е нормално за тук.
 Про клима искат 670 лв с монтажа, което е нормално за тук.

Първоначално публикувано от ivoru
 Първоначално публикувано от ivoru   
  Той обаче нито е шумен, нито пука, нито топли
 Той обаче нито е шумен, нито пука, нито топли  Тоест затопля стаята горе-долу, ама температурата на изходящия въздух е 38-40* макс. А стаята е 40 кубика. Дали е възможно да е от прекалено ниска външна температура, макар да не мисля че е под -2-3* навън? Тук за модела се цитираха температури на изх. струя от порядъка на 45-55*? Дефроста е добре, лед няма.
 Тоест затопля стаята горе-долу, ама температурата на изходящия въздух е 38-40* макс. А стаята е 40 кубика. Дали е възможно да е от прекалено ниска външна температура, макар да не мисля че е под -2-3* навън? Тук за модела се цитираха температури на изх. струя от порядъка на 45-55*? Дефроста е добре, лед няма.