Колеги моля препоръчате ми добра фирма във Варна която предлага и монтира климатици МИДЕЯ.Благодаря предварително.
Колеги моля препоръчате ми добра фирма във Варна която предлага и монтира климатици МИДЕЯ.Благодаря предварително.
Ами,според един шебек-ZAKLIMA-Петя Китова ги внася/произвежда/ и би трябвало според този "специалист" да ги има в Техномаркетите....
А,Петя Китова има Техномаркети навсякъде....дори и по Черноморието....
Егати,какво написах......
Магнум Д са вносителите на Мидеа.Така ми пише на гаранционната карта.Софианци са.И LG внасят.Но ако ти се случи нещо на климатика знам че е трудно с резервните части.От собствен опит го разбрах,чакам 1 месец за платка,поне така ми казаха майсторите на моя климатик .
Хах мога да ти кажа,че работя с Мидея откакто ги внася Магнум и повярвай ми не са ме бавили за части повече от седмица. Даже първия път като ходих в склада им и като видях колко много части имат, щях да припадна-едно огромно хале,на което едвам-едвам му се вижда края и едни дълги и високи рафтове пълни със всичко.
Така,че фирмата,която ти го е монтирала нещо те мотка, повярвай ми.
Пробвай Аполон например. Но все пак не си ги взимай от магазин и а чакаш друг да ти ги монтира няма да стане и ще загубиш много нерви. Мидейка-та и без това е евтинка така че дори и да ти искат 20-тина лева по-висока цена за климатик от професионална фирма си вземи от тях
Казвал съм го и пак ще кажа откъдето си купиш климатика от там си го монтирай!!!
Много правилно и добре е, че повечето колеги отказват да извършват само монтажи особено на закупени от търговски вериги климатици независимо от цената
Аз спрях да чакам за управление за Midea и си купих Fujitsu 12-ка за 999 лв.
http://www.serviz-klima.com/index.ph...emart&Itemid=2
Какво ще правиш с повредената машина? От кой модел е?Първоначално публикувано от cecun
да и аз щях да попитам същото - кажи модела на машината, която ти е повредена?
Midea-MSG21.Голяма е.За хола уж да ми топли ,25 квадрата,а тя на 2 година замина.Разпадна й се пластмасата на вътрешното тяло,но това е бял кахър.Ако мога да намеря управление ще е супер.Мога да я сложа на село да топли.Първоначално публикувано от flint
cecun, Фужитсуто на -7* (по тестове на ПРОМОТЕЛЕК) почти спира (нискотемпературен е само надписа на сайта). Дано да бъркат от френската лаборатория, преди време и аз го загледах този модел - вярно ли е че под нулата му идва нанагорно?
Здрасти.За Fujitsuto не мога да кажа че не топли човек.Направо огън хвърля,даже го спирам ,защото на 19 градуса ми прави 21гр.Стаята е 25кв и е изолирана с К стъкло.Пише на отопление 13600BTU на табелата.Нямам идея кога не топли като във Варна паднаха температурите под -7гр и е влажно нон стоп.Ще го видя до година как ще е.За сега нямам оплаквания че не топли ,че външното тяло не издава шума който имаше Мидеата.Питай други с такъв модел да сравняваме,че ме озадачи малко.Айде толкоз от мен.