Проблем няма да ти сменят компресора щом е гаранционен. Прави се протокол снима се гаранционата и Магнум изпращат компресор на фирмата. Евентуално може да им предложиш да платиш пътните им до селото ти.
Проблем няма да ти сменят компресора щом е гаранционен. Прави се протокол снима се гаранционата и Магнум изпращат компресор на фирмата. Евентуално може да им предложиш да платиш пътните им до селото ти.
Проблемът е ,че не искат да дойдат ! Аз нямам време и нерви да се занимавам със тях ! Аз им предложих елате за профилактиката аз ще си я платя ,а те неее не можем нямаме скоро монтажи в гр. Гълъбово ! Явно искат със едно идване да избият рибата ! А аз разбрах за тях ,че фирмата е пред фалит в скоро време ! Но да не се впускам в подробности.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Не е пред фалит, а е един от най-добрите дистрибутори на дребно в БГ и имат най-много продажби на дребно.От това идва проблема.
Вземи си нов климатик от местен дилър, а този ще му намериш място някъде.
Проблемът на климатика се оказа, презареждане. Преди 3 месеца изпуснахме фреона вакумирахме, заредихме го с R22 измерен с везна. И сега след 3 мес. наблюдение - климатика си работи както трябва и на охлаждане и на отопление.