Ако ставаше да се топлиш с евтин климатик кой е луд да дава по 1500- 2000 лева за същата купчинка с тръбички и пластмаса...?Разбира се ако вместо 12-ка набримчиш 18-ка - нямаш ядове...ноо лампите при стартиране нещо примигват съмнително и все пак тока някой трябва да го плаща...
Всеки има право на лично мнение...Ще ви дам един пример - една позната фризиорка преди време ме помоли да й преместя климатик на 10-ина години (22-ка на 100 волта от непозната марка) в доста голям нов салон ...разбира се обясних и че идеята е смешна и има нужда от истински климатик.Обаче днес бях в новия й салон с вече монтиран същият слаб климатик и сега при -4,-5 градуса е включила две духалки по 2 киловата за подкрепа на климатика.Не пророних дума за това и явно е нямала пари жената...но така не се рашават проблемите а се задълбочават...всеки има глава на раменете си.
П.С. Това дето се споменава пак за изгодата от продажбата на климатици определено ме дразни вече - за 100-тен път казвам НЯМАМ изгода...ако някой от модераторите или Крис иска мога да му дам тел. на фирмата си и да пита там кой съм и дали имам лична изгода от продажбите на климатици...то бива ,ама айде стига...ще спра да пиша и това си е...вземете ме баннете за 2 месеца че само влизам по навик....като съм агент на Дайкин ме спрете и това е...